Una din probleme (si cea mai des intalnita) ar putea fi faptul ca ti se incalzeste PC-ul foarte tare. De ce face asta? Probabil ventilatorul ala nu mai functioneaza. Sau functioneaza, dar n-o face cum trebuie. Incepe prin a curata PC-ul de praf. Apoi, daca tot asa face, ma tem ca trebuie sa chemi pe cineva sa se uite prin el si sa-ti spuna daca e stricat ventilatorul.
Alta problema ar putea fi de la Windows (daca despre asta e vorba, scapi mai usor). Probabil ai ceva erori si se inchide singur. Totusi, de cele mai multe ori, cand ai erori, se restarteaza. Daca tu spui ca se inchide, s-ar putea sa fie ceva mai mult
Si mie mi s-a intamplat odata(ieri sau alaltaieri)dar nu stiu dc... poate ai atins ceva...
Ar puteasa fie stricata sursa de alimentare, placa de baza e pe duca sau ai mult praf in calcalculator si nu permite ventilarea corecta.
Am mai intalnit probleme de genu' si la altii. poate a fost o cadere de tensiune. daca nu s-ar putea sa ai probleme cu sursa. ai grija sa aiba aerisire buna, sa nu fie acoperita partea cu ventilatorul ca s-ar putea sa se arda.
Penaaaa1 întreabă: