| Brunette67 a întrebat:

Hei hei ^^ :* Help! puppy dog eyes Sunt o persoana sociabila. Imi place sa am multi prieteni, sa le fiu aproape tuturor. Dar unii baieti.o gasca de fapt nu ma suporta. Adica vorbesc cu mine ..sunt draguti si pe fata si p la spate, dar uneori le mai vin pata p mine. De exemplu daca fac ceva si nu le convine nu ii mai poti scoate din ale lor. Tot varianta lor o tine. Dar eu chiar vreau sa numai creada ca sunt nu stiu cum. Vreau sa ma vada pe mine... sa stie toti cum sunt cu adevarat. Dar nu stiu cum sa fac asta. Cum as putea sa ma fac respectata fata de ei sau cum as putea sa-i fac sa aiba incredere in mine. Funda puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| KiddoBa a răspuns:

Daca ei au ceva cu tine e problema lor, insa daca chiar iti doresti sa fii de-a lor iti sugerez sa vorbesti cu ei prin intermediul Facebook, Yahoo sau chiar face to face si sa le explici cum esti tu de fapt.
Sa petreci ceva timp cu ei si sa le dovedesti cum esti tu de fapt. Cred ca o sa te inteleaga.
Funda?:*

1 răspuns:
| Liviu a răspuns:

Sfatu meu, eu sincer nu ma bazez pe relatii din astea de ' buna buna ' am si eu cateva vecine pe aici
pustoaice pe la 15 - 17 ani...
Am unele mai mari ca mine...
Insa am inteles ca daca vreau sa nu fiu afectat de certuri, sa nu ma cert cu nimeni, nu vreau sa ma cert cu vecini/vecinele.
Am ales sa le tin la distanta, bine..nici ele nu sau bagat in seama.
Ne dam decat un " buna " si atat.
E mai bine decat sa stam noaptea la taclale.la cum sunt eu om din o bucata mie ca ori le-as zice ceva ce nu trebuie ori cine stie.
Sunt genu de om care... accepta pe oricine cu defecte, dar am pretentia sa fiu acceptat asa cum sunt. sunt dispus la compromisuri, poate si la compromisuri majore.