| Unique a întrebat:

Hei ia inchideti ochii si imaginati-va cum ar fi acum sa fiti pe-o plaja, la un gratar, la mici, pulpe, suc, o bere rece, cu iubitul/iubita langa tine, inconjurati de iubire si armonie, plini de dragoste si imaginatie, la o baie in apa marii, sa inotati amandoi de mana, sarutandu-va mereu, spunandu-va lucruri frumoase, imbratisandu-va, iubindu-va.
Iar seara, la lumina lumanarilor, formand o inima din lumanari parfumate, inconjurata cu petale de trandafiri, sampanie si dragoste, dorindu-va unul pe altul, o manacre pe cinste, covrigi calzi, fructe de mare, struguri si capsuni excitanti, dupa mancarea buna un vin rosu cu gheata, iar apoi dupa ce va-ti saturat, sa va intindeti amandoi unul langa altul privind luna si stele, si deodata sa sara iubita sau iubitul tau pe tine, sa faceti dragoste toata noaptea neincetat.laughing
heyy trezeste-te! gata visul
dar acum serios, ai vrea asa ceva? crezi ca o sa ai parte?

Răspuns Câştigător
| jony a răspuns:

Pasiunehappyeu mi-am imaginat dejahappynu ai imaginatie rea sa stii ca fac tot posibilul sa se implineasca vara astalove struck

6 răspunsuri:
| ıllılı мŭsïC ılıllı áddiCted a răspuns:

"la un gratar, la mici, pulpe, suc, o bere rece," tare romantic laughing
si gunoi prin jur, mai apare un cersetor pac ia o pulpa de pe gratar si fuge big grin
dragut tongue
eu cred ca tu ai vrea sa ai partewinking

| Unique explică:

O sa am parte vara asta sigur

| Cσσкiє a răspuns:

Ăăă, la 12 ani prefer să mă axez pe şcoală, nu pe închipuirile şi visele în care apare dragostea. Spun de mine, nu te critic, nu înţelege greşit! Dacă o să am parte? La un moment dat, se va îndrăgosti un băiat de mine ( nu în viitorul apropiat ). Vreau căpşune! Copănele? Am în congelator. Visul ăsta poate deveni realitate : copănele la grătar, abur în toată casa, suc de la magazin...

| Bacemi a răspuns:

Nu suna rau deloc. Voi avea parte cu siguranta intr-o zi de asa ceva. Prefer varianta a doua.

| zhady a răspuns:

Din start mi-a provocat scarba: mici, suc, bere - nu as baga asa ceva in mine nici sa ma bati laughing)

| Razvan a răspuns:

Micii si gratarul, manelele si rromi. Exact pentru chestile astea sunt noi renumiti in Europaoh go on
Din cele enumerate mi-as dori numai fructele de marebig grin
Restul...sunt detaliilaughing