| Shontellle a întrebat:

Hei! Ieri am iesit cu "cea mai buna prietena a mea"(desi am ajuns la concluzia ca nu e,si de fapt, nimeni nu iti poate fii ca o "sora") si cu inca cativa prieteni.Ne indreptam spre un copac cu prune care era putin mai departe.A trecut un prieten cu masina iar niste prieteni l-au oprit si intrebat daca nu ne poate duce si pe noi acolo.Dar noi eram foarte multi si evident nu incapeam.Eram langa prietena mea cea mai buna iar alti doi prieteni au intrat si dupa a fugit si ea.Nu inteleg si nu pot intelege reactia ei.Cum sa ma lase singura? Nu imi gasesc nici un raspuns.M-a dezamgit complet si asta nu e prima oara..nu mai am incredere deloc.Probabil sunt atat de suparata pentru ca eu nu as fi facut asta niciodata..Sunt trista si nervoasa.M-am mintit pe mine ca imi e ca o sora dar de fapt ea..Sunt tare dezamagita si acum nu ii mai vorbesc frumos, sunt rece.Nu vreau sa ma cert cu ea pentru ca sunt sigura ca, karma va avea grija de fapta ei..Asadar dragilor,as vrea sa va avertitzez si pe voi,tineti minte vorba asta "cine te dezamgeaste o data,o va face si a doua oara".Voi ce credeti ca ar trebuii sa fac, sau ce ati face voi?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

As adopta comportamentul tacerii. Si dupa 1-2 zile daca i-ar mai pasa incat sa ma intrebe ce s-a intamplat i-as explica faptul ca m-a dezamagit.
Si vezi daca isi cere scuze si ii pare sincer rau. Daca nu...
Dar de obicei orgoliul e puternic si afli ca le pasa prea putin fata de ce simti tu.
Si alegi sa mergi mai departe.

| RAY a răspuns:

Eu cred ca cel mai bun prieten esti tu insuti si fiecare isi urmareste doar interesele atat

| Kenya a răspuns:

Nu stiu ce sa spun. Incearca sa vorbesti cu ea. Comunicarea ajuta. Si daca tot asa nu merge incearca sa o tratezi ca pe o prietena oarecare, nu ca pe o sora.

| Cristinaaa57 a răspuns:

Asa e...cand o sa aduca vorba de ce esti rece cu ea spune-i ca te-a lasat balta.nu poti numii astfel de personae pe care le poti numii ''surori''. tocmai cand incepem sa zicem ca am numit o persoana 'sora' sau 'frate' si ca ''wow, nu-mi vine sa cred ca am gasit o persoana...asa ca mine''ne dezamagesc, inselandu-ne ca sunt prietenii perfecti

| haack a răspuns:

Am trecut prin cev de genul si am asteptat sa si ceara scuze dar la mine a durat puţin...insa. spus ceva. Nu trebuie sa si ceara a cu se ci numai sa o prinzi sa i spui asa: -Draga mea trebuie sa mi primiţi ca vom fii mereu alaturi una de alta. Si vom fii ca niste surori. Vezi ce spune. Daca spune ca promite atunci e bine, iar daca nu...nu mai ai ce cauta cu ea. Sper ca te am ajutat! Nu vreau neaparat funda, ci numai sa te ajut. Noroc draga!