As adopta comportamentul tacerii. Si dupa 1-2 zile daca i-ar mai pasa incat sa ma intrebe ce s-a intamplat i-as explica faptul ca m-a dezamagit.
Si vezi daca isi cere scuze si ii pare sincer rau. Daca nu...
Dar de obicei orgoliul e puternic si afli ca le pasa prea putin fata de ce simti tu.
Si alegi sa mergi mai departe.
Eu cred ca cel mai bun prieten esti tu insuti si fiecare isi urmareste doar interesele atat
Nu stiu ce sa spun. Incearca sa vorbesti cu ea. Comunicarea ajuta. Si daca tot asa nu merge incearca sa o tratezi ca pe o prietena oarecare, nu ca pe o sora.
Asa e...cand o sa aduca vorba de ce esti rece cu ea spune-i ca te-a lasat balta.nu poti numii astfel de personae pe care le poti numii ''surori''. tocmai cand incepem sa zicem ca am numit o persoana 'sora' sau 'frate' si ca ''wow, nu-mi vine sa cred ca am gasit o persoana...asa ca mine''ne dezamagesc, inselandu-ne ca sunt prietenii perfecti
Am trecut prin cev de genul si am asteptat sa si ceara scuze dar la mine a durat puţin...insa. spus ceva. Nu trebuie sa si ceara a cu se ci numai sa o prinzi sa i spui asa: -Draga mea trebuie sa mi primiţi ca vom fii mereu alaturi una de alta. Si vom fii ca niste surori. Vezi ce spune. Daca spune ca promite atunci e bine, iar daca nu...nu mai ai ce cauta cu ea. Sper ca te am ajutat! Nu vreau neaparat funda, ci numai sa te ajut. Noroc draga!