| Ramonabaaaa a întrebat:

Hei. Ieri, tata a vorbit la telefon cu bunicul, si se simtea destul de rau. foarte rau. Cand am adormit l-am visat. il tine-am in brate si plangeam. Poate sa insemne ceva :-s? Sa fie un semn?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e niciun semn.Asa se intampla cand suntem fixati pe o idee, pe un gand. De exemplu ti-e frica ca bunicului sa nu i se intample ceva ...mai rau. Si subconstientul, cand dormi povoaca asemenea vise. Sfatul meu, e sa privesti in fata realitatea, sa te pregatesti, sa fii pregatita pentru...mai tarziu. Am pierdut si vom pierde toti pe cineva drag. Asta e cursul vietii. Inevitabilul tot se va produce, mai devreme sau mai tarziu. Fii tare, o zi buna.

1 răspuns:
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Heii :*!
Sigur ca nu inseamna nimic. Atunci cand esti axata pe o idee fixa ca de exemplu acum,bunicul tau,cand dormi, subconstientul tau a provocat un astfel de vis. Adica e doar frica ta, ca bunicul sa nu se simta mai rauwinking
Si eu la cate vise in care-l visam pe baiatul de care-mi place am avut, si nu s-a intamplat nimic sad. Stai linistita, totul o sa fie bine! happy