Ai putea incerca sa scrii despre o lupta intre case regale; a doua lumi/galaxii/universe. Printesa Miranda (fata unui impart) este fortata sa se casatoreasca cu printul Karoll(baiatul celuilat impart; poti schimba numele si chiar,sa numesi si ramura regala din care provin). Se intampla in stanga si-n dreapta si bla-bla-bla,Miranda il omoara intr-o noapte pe Karoll. Toti afla,ea e condamnata la moarte, si razboiul dintre cele doua popare reincepe.
Poti sa te inavrti mult si sa dai foooarte multe detalii despre cum Miranda il omoara pe Karoll si cum ajunge el sa fie gasit de o spalatoreasa( de exemplu, poti povesti chiar din perspectiva spaatoresei:,, Siam intotodeauna ca printesa Miranda nu il iubise niciodata pe Karoll, insa nu ma puteam gandi ca avea sa ajunga atat de departe. [...aici creezi tu actiunea]
Cand am deschis usa camerei,la aceeasi ora ca in fiecare dimineata l-am vazut zacand intr-o balta de sange. avea urme de olti pe corp, urechea stanga ii era langa picior, iar ochii pluteau in raul de sange ca doua barcute pierdute. (sper sa nu ma crezi vreo ticnita; e doar imaginatie)
[. vorbesti despre cum au dus-o pe printesa la judecata si apoi, in curtea cea mare pentru executare.]
Am vazut momentul in care capul ei cazu langa picioarele incaltate cu pantofii rosii, de aceeasi culoare cu cea a sangelui care tocmai ii stropise. Imi auzeam iubita regina strigand de durere.Lacrimile din ochii ei cadeau ca perlele si se spargeau de pavajul gros din curtea imparateasca,unde, cu ani in urma,raposata printesa se juca nestingherit. Regele incerca sa-si sprijine consoarta insa se prabusi in genunghi lasandu-i lacrimile sa alunece pe obrazul ce-i fusese sarutat de atatea ori de buzele ce acum,atingeau pavajul, lasandu-si amprenta durerii pe care o simtise in ziua nuntii; ziua in care, semnand docunentul sfant( actul de casatorie), si-a semnat moartea."
Bineinteles, poti vorbi si din perspectiva altui personaj; mie asta mi-a venit acu in minte.
Sper ca te-am ajutat. :*
Bubble_7593 întreabă: