| Ade70 a întrebat:

Hei... Imi place de un baiat, dar nu stiu ce sa fac, il mai plac inca vreo 2 sau 3 fete si ma tem ca nu cumva sa,, mi se inchida poarta". Suntem prieteni de ceva timp si ne intelegem foarte bine si ma tachineaza mai tot timpul cand ne vedem... Ce as putea sa fac? Funda pentru cele mai folositoare raspunsuri.

4 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Buna! Te apropii de el, esti tu insati si il faci sa se simta bine in compania ta. Dupa daca nu iti spune el ca te place atunci ai putea sa-i spui chiar tu...

Chiar e o idee buna sa iei un baiat pe care il plac atatea fete?

Succes!

| Vladii a răspuns:

Ii spui ca il placi si vezi ce spune sau ii spui ca ti-ar placea iesiti undeva dar va parea ciudat pentru ca esti fata si na.laughing

| LovelyA17 a răspuns:

Atunci când băiatul te tachinează înseamnă că te place happy (mai sunt unele cazuri de genu). Poate ar trebui să faci acest pas și să-i spui că-l placi. E mai bine să încerci, dacă nu vrei să regreți. Mai sunteți și prieteni )) Spune-i, sperăm să meargă bine ^_^ Ar fi mai bine să-i spui în față, să vezi cum va reacționa. Succes! happy

| portocale00 a răspuns:

Icearca sa petreci cat mai mult timp cu el. Arata-i ca meriti o sansa, mai ales ca sunteti prieteni. Apoi gaseste momentul prielnic si spune-i ca ai vrea sa fiti mai mult decat prieteni... sper ca te-am ajuat big grin