| TwilightAliceCullen a întrebat:

Hei! Imi place de un baiat de la o clasa mai mare.Se intampla sa mergem acasa impreuna, pana acum nu am avut insa curajul sa vorbesc cu el, deoarece asculta muzica la casti si m-am gandit ca nu ma va baga in seama. L-am vazut totusi plimbandu-se si vorbing cu o fata de la scoala si mi-a zis o colega ca o cunoaste si ca sunt impreuna. dar nu cred ca este intr-adevar ceva special intre ei, nu prea mai au lucruri in comun. Nu cred ca relatia lor va mai dura mult. Oricum i-am vazut doar sa vorbesca, sa se plimbe si numic mai mult. Iar de la ovreme trec unul pe langa altul si nu se mai baga in seama.

Cand am mers zilele trecute cu el cu autobuzul, el statea jos iar eu m-am dus langa el la usa sa cobor si imediat cum am aparul langa el a inceput sa zambeasca. In fine, singurul lucru pe care il avem in comun este ca amandoi suntel in corul scolii, de acolo cred ca ma stia, dar de ce a zambit? In orice caz, cum ar trebui sa procedez?

2 răspunsuri:
| Bellee a răspuns:

Pai toate vor veni de la sine cind il vezi uitate in ochii lui zimbeste-i, etc.Succes

| minaj a răspuns:

Asa e, toate vin de la sine, zambeste`i sigur ai un zambet cuceritor:*!