| DianaElenaDyDyxEllyx a întrebat:

Hei! Imi place de un baiat mai mare decat mine cu 8 ani big grin, da stiu sunt mica si ar fi bine sa imi vad de treaba mea si sa las baietii oh go on toti zic asta, dar si voii ati fost la fel kiss... Deci sa va spun pe scurtbatting eyelashes, el a recunoscut ca ma place mult dar a mai avut o relatie de vreo 5 ani si aceea persoana si-a batut joc de el straight face Si acum motivul lui este mereu " varsta " si " frica de a mai sta cu cineva " oh go on. Eu i-am zis ca va trece cu timpul peste dar na lui inca ii este frica oh go on Dar dupa toate acestea el acum filtreaza cu alta si pana acum 4-5 zile statea cu mine pe afara straight face. Sunt derutata straight face nu stiu ce sa mai cred ma place sau a fost ceva pe moment? TIPIC laughing Fundaa

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Nu am postat acel mesaj cu gandu de a te suparawinking am postat acel mesaj stind cum sunt majoritatea barbatilor, eu unul fiind barbat, in o relatie seriosa nu mas baga cu una de 15 ani, esti pur si simplu o copila pe langa el, ce sa faca el cu tine? dabi ai invatat sa pui 1 absorbant cum trebuie si vrei barbat? el e barbat nu e nici de cum un copil de 15 ani care sa il manipulezi cum vrei,la barbatu ala ii trebuie si sex.
parerea mea asta e,degeaba arati matur,ca o femeie happyin toata puterea cuvantului,daca tu esti o copila,majoritatea barbatilor ne uitam doar la cum arata o femeie,dar unii se mai uita si la cum gandeste(asta in cazu in care vrea o relatie stabila)in cazu in care vrea doar o aventura,se uita la forme e ceva normal,nu ai tata sa te invete si el ce si cum? ca nu cred ca te invata la prostii,vorbeste cu tatal tau,intreaba-l de cum sunt barbati,sigur are o viziune mai buna ca a mea,e trecut prin varsta prin multe,fa-ti curaj si vorbeste cu el. sau eventual cu mama ta, sigur stie si ea unele lucruri doar nu e nascuta ieri.
Vorbeste cu ei, parinti sunt singuri care nu te lasa la greu, esti copilu lor, etc. cere-le si lor un sfat.

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Sa intelegem tu ai 12 el 20? sau tu ai 14 el 22? oricum ai da-o tot in pedofilie nimeresti laughing daca te mananca gingia, du-te insitawinking daca nu, stai in banca ta, maine vi si faci un post ceva gen " s-a culcat cu mine si mi-o dat papuci " (: fi serioasa.

| DianaElenaDyDyxEllyx explică (pentru Liviu):

Sincer nu am vrut sa pun asa ceva pe TPU dar am zis sa incerc si nu accept raspunsuri din astea oh go on sa fim seriosi am si eu nevoie de un sfat straight face. Eu am 15 ani si el 23 si nu este genu de baiat care sa stea cateva luni si dupa sa faca ceva cu persoana respectivawinking are rabdare. Si sunt destul de serioasa si realizez ca e o diferenta mare. Dar multi sunt asa si au o viata frumoasa si fericita.

| Liviu a răspuns (pentru DianaElenaDyDyxEllyx):

Nu am postat acel mesaj cu gandu de a te suparawinking am postat acel mesaj stind cum sunt majoritatea barbatilor, eu unul fiind barbat, in o relatie seriosa nu mas baga cu una de 15 ani, esti pur si simplu o copila pe langa el, ce sa faca el cu tine? dabi ai invatat sa pui 1 absorbant cum trebuie si vrei barbat? el e barbat nu e nici de cum un copil de 15 ani care sa il manipulezi cum vrei,la barbatu ala ii trebuie si sex.
parerea mea asta e,degeaba arati matur,ca o femeie happyin toata puterea cuvantului,daca tu esti o copila,majoritatea barbatilor ne uitam doar la cum arata o femeie,dar unii se mai uita si la cum gandeste(asta in cazu in care vrea o relatie stabila)in cazu in care vrea doar o aventura,se uita la forme e ceva normal,nu ai tata sa te invete si el ce si cum? ca nu cred ca te invata la prostii,vorbeste cu tatal tau,intreaba-l de cum sunt barbati,sigur are o viziune mai buna ca a mea,e trecut prin varsta prin multe,fa-ti curaj si vorbeste cu el. sau eventual cu mama ta, sigur stie si ea unele lucruri doar nu e nascuta ieri.
Vorbeste cu ei, parinti sunt singuri care nu te lasa la greu, esti copilu lor, etc. cere-le si lor un sfat.

| mariass a răspuns:

Probabil, fiind diferenta asta asa mare de varsta, baiatul nu mai vrea nimic serios. Mai bine iti gasesti oe cineva de varsta a sau cu 2-3 ani mai mare decat tine. Totusi si tu cred ca esti constienta ca diferenta e cam mare si totusi la un moment dat o sa iti dai seama ca fiecare vrea altceva de la viata. Cauta pe cineva aproprat de varsta ta, cred ca o sa iti fie mai bine asa. Succes happy.

| DianaElenaDyDyxEllyx explică (pentru mariass):

Da realizez ca difereta e destul de mare straight face el a avut o relatie lunga si frumoasa aveau de gand sa se casatoreasca dar ea s-a despartit de el motivul " alt baiat ". El a suferit mult si inca mai sufere dupa ea. Da m-am gandit si eu la asta big grin sa imi gasesc pe cineva de varsta cu mine dar deja nu il mai scot din cap din gand simt ca din ce in ce ma indragostesc de el sad, o fii bine nu o fii asta e viata :d. Eu am 15 ani iar el 23winking diferenta de 8 ani, dar chestia este ca mi-a dat de inteles ca ar vrea sa stea cu mine dar acum de revelion a stat in permanenta cu o fata :d cei drept draguta cu un an sau doi mai mare decat mine oh go on. Si de cand a inceput sa iasa mereu cu fata aceea a uitat de mine definitiv. Si am hotarat sa il scot din lista de prieteni de pe facebook si sa vad cand isi va aminti de mine [ p.s. el mereu se uita pe facebook-ul meu big grin ] Nu mai stiu ce sa mai cred sincer thinking

| Bhay_Lacry_1996 a răspuns:

Pai sunt mai multe raspunsuri happy
1. poate o sa aleaga dintre tine si ea
2. poate ca ea este de varsta lui si ii place mai mult de ea
3. poate ea este o buna amica si ii cere niste sfaturi big grin
funda?

| DianaElenaDyDyxEllyx explică (pentru Bhay_Lacry_1996):

1. A mai facut asta o data si a stat cu acea fata cateva saptamani si dupa m-a sunat si am reinceput sa vorbim si sa iesim big grin
2. Da cei drept e mai mare decat mine fata aceea cu un an sau doi cam asa, poate asa o fii poate gandeste altcumva dar nu prea cred oh go on
3. La asta nu m-am gandit deloc straight face dar totusi nu cred ca o mai tine de mana oh go on poate sunt eu prea copila si iau orice gest in considerare kiss
Mai astept sfaturi si dupa voi da si funda kiss. Daca mai ai ideei sfaturi te rog spunemile love struck. Multumesc big hug!

| Andrea235489 a răspuns:

Hmm...
Diana,Diana!
Eu ti-am mai zis, daca tine la tine te cautawinking Nu se da la alta si acum stim noi mai bine de cine este vorba laughing!
Funda smug laughing?