| คℓεxą a întrebat:

Hei! Imi place de un baiat si stam pe aceeasi strada.Si de el le mai place inca la doua fete. Una are 12 si una 13, iar eu am 14 ani.Anul trecut se uita la noi, radea, se uita insistent, se tinea cu inca un baiat dupa noi.Acum vad ca tot asa se uita la noi. Dar l-a intrebat o fata care are id-ul lui daca imi da si mie id-ul lui si el a spus prima daca sa mi`l dea, apoi a spus ca nu si apoi s`a razgandit si i`a spus sa mi`l dea ca sa nu ma supar dar oricum nu-mi da accept.Si ambele fete au id-ul lui dar mie nu a vrut sa imi dea accept. Ce credeti ii place de mine sau de una din fetele alea?
fundita love struck

Răspuns Câştigător
| aиdяaaa●• a răspuns:

Fata de 12 ani cade din prima, avand in vedere ca este cea mai mica dintre voi. Tipa de 13 ani ai spus ca e scunda si grasa, deci nu cred ca e foarte placuta de tipul respectivthinking
Si mai ramai TU! Ai spusca celorlalte doau fete le-a dat accept, numai tie nu ti-a dat.Acesta,poate fi considerat, deja, un semnsmugPoate e timid si ii e rusine sa vorbeasca cu tine, chiar si pe mess(si la faza cu:se tinea cu inca un baiat dupa noi-baietii prin mai mult tupeu atunci cand sunt cu prietenii lorwhistling).
Daca tu esti mai tupeista, atunci cand te mai intalnesti cu el opreste-l putin, ia-l deoparte si spune-i in fata ca il placi(astfel ii vezi si reactia). Eu zic ca asta ar trebui sa faci!big hug
Succes cu tipu', poate iese cevasmug!

4 răspunsuri:
| R0b3r7o a răspuns:

El e mai mare? depinde! de aia de 12 nu are cum sa ii placa ca e prea mica! daca nu si el e mik! de aia de 13 poate! sau de tine ii palce cel mai mult pentru ca esti cea mai mare! si frumoasa

| МŶĶÁŶ a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vb cu el! ti-e lene sa mergi pana peste drum?
si poate ca nu stie ca e idu tau...

| คℓεxą explică:

Pai stie ca e idu meu ca i`a spus fata aia. Da`aia care are 13 ani e grasa si cam scunda si sta chiar langa el. Dar nu stiu cum sa fac sa`mi dea accept la id, cum sa-i cer nr de tel...etc.daca aveti idei pls spuneti-mi

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu se stie laughing. pe tine te simpatizeaza, pentru ca a vrut sa iti dea id. ul. Dar daca nu ti. a dat add, inseamna ca vorbeste cu celelalte 2.nu? daca vorbeste ar fi mai bine sa il intrebi de ce nu ti. a dat accept, pentru ca asa s.ar putea sa il pierzi in favoarea celorlalte fete happy. de numar e cam greu, dar ar fi mai bine sa te duci tu sa il ceri, pentru ca iar o sa il ia iar cele 2 fete.fii mai egoista, si mai cu tupeu.mai ales cand este vorba de un baiat vrut de mai multe fete laughingSucces!