Fata de 12 ani cade din prima, avand in vedere ca este cea mai mica dintre voi. Tipa de 13 ani ai spus ca e scunda si grasa, deci nu cred ca e foarte placuta de tipul respectiv
Si mai ramai TU! Ai spusca celorlalte doau fete le-a dat accept, numai tie nu ti-a dat.Acesta,poate fi considerat, deja, un semnPoate e timid si ii e rusine sa vorbeasca cu tine, chiar si pe mess(si la faza cu:se tinea cu inca un baiat dupa noi-baietii prin mai mult tupeu atunci cand sunt cu prietenii lor).
Daca tu esti mai tupeista, atunci cand te mai intalnesti cu el opreste-l putin, ia-l deoparte si spune-i in fata ca il placi(astfel ii vezi si reactia). Eu zic ca asta ar trebui sa faci!
Succes cu tipu', poate iese ceva!
El e mai mare? depinde! de aia de 12 nu are cum sa ii placa ca e prea mica! daca nu si el e mik! de aia de 13 poate! sau de tine ii palce cel mai mult pentru ca esti cea mai mare! si frumoasa
Cred ca ar trebui sa vb cu el! ti-e lene sa mergi pana peste drum?
si poate ca nu stie ca e idu tau...
Pai stie ca e idu meu ca i`a spus fata aia. Da`aia care are 13 ani e grasa si cam scunda si sta chiar langa el. Dar nu stiu cum sa fac sa`mi dea accept la id, cum sa-i cer nr de tel...etc.daca aveti idei pls spuneti-mi
Nu se stie . pe tine te simpatizeaza, pentru ca a vrut sa iti dea id. ul. Dar daca nu ti. a dat add, inseamna ca vorbeste cu celelalte 2.nu? daca vorbeste ar fi mai bine sa il intrebi de ce nu ti. a dat accept, pentru ca asa s.ar putea sa il pierzi in favoarea celorlalte fete . de numar e cam greu, dar ar fi mai bine sa te duci tu sa il ceri, pentru ca iar o sa il ia iar cele 2 fete.fii mai egoista, si mai cu tupeu.mai ales cand este vorba de un baiat vrut de mai multe fete Succes!