Băiatul are anxietate socială, nu e timid, e mai mult de atat.
Nu poate fi judecat pentru asta, nu e vina lui. Se urmează tratament pentru asta.
) de plăcut sigur te place dar sincer nu știu dacă merită să-ți bați capu, dacă face în halu ăsta și când trebuie să faceți o amărâtă de poză, ce o să facă când vă sărutați? Leșină? Tipu are probleme grave și ar trebui neapărat să meargă la psiholog
Timiditatea aceasta excesivă arată că este încă imatur, cel puțin.
S-ar putea să îi treacă, s-ar putea să nu.
Nu prea cred că ai ce să faci, e mult prea timid și din câte se pare nu e pregătit să aibă vreo relație.
Cred ca are niste probleme sau nu a vorbit cu o fata in viata lui si i se pare ca esti un monstru sau ceva de fuge atat, la 16 ani nu e normal sa se poarte asa. Cand am citit intrebarea banuiam ca are in jur de 12 ani. Probabil nu e pregatit de o relatie sau nu poate vorbi fata in fata asa ca mai bine incerci sa vorbesti cu el pe Facebook sau ceva de genul.
"a început sa tremure". o fi gelatină? Și eu sunt timid în felul meu, am 28 ani. Dar atunci când vorbesc cu o persoana indiferent ca e femeie sau bărbat, dar în puii mei... Știu sa port o conversație față în față. Ăla e un copil încuiat la minte... Și probabil s-a închis în baie ca să își facă o "știi tu". Eu zic sa îți vezi de ale tale.
Si tu chiar vrei sa fii cu un baiat atat de timid? Ca fata, mie nu imi plac deloc baietii care sunt prea timizi. Chiar sa fuga de tine...
Am avut un fost coleg care ma placea cand eram in gimnaziu si nici nu ma putea privi in ochi. Imi spunea ca il intimidez. Niciodata nu m-a atras asa gen de persoana.
Ideea e ca nu prea poti sa ii dai impuls, el tot timid va ramane, si va cauta sa iei tu mereu initiativa, indiferent daca te place sau nu.
Ai facut bine ca i-ai spus tu, el fiind timid. Dar nu stiu ce sa spun, chiar in halul ala de timid sa fie?
Acorda-i timp, sa asimileze ce s-a intamplat, poate poate isi revine.