Si care e intrebarea? Nu mai spune ca nu mai vrei sa il vezi pentru ca intr-o zi cand nu o sa mai fie o sa iti para rau pentru ce ai zis acum si o sa iti doresti si ai da orice sa il mai vezi macar o data! Nu te mai lasa sa iesi pentru ca ieri poate si-a facut griji pentru tine, a crezut ca poate ti s-a intamplat ceva..eu stiu! Te iubeste de aia si-a facut griji
Foarte rau daca tatal tau nu mai exista pentru tine. Dar daca nu ar mai exista cu adevarat ai spune la fel? mai gandeste te inainte de a vorbi aiurea.
Ai dreptate.
Si ai mei fac la fel.Nu face asa.Pentru ca, intr-o zi o sa regreti ca ai spus asta:intr-o zi tatal tau n-o sa mai fie cu tine, n-are cine sa te mai protejeze.El doar si-a facut griji pentru tine nu trebuie sa fii suparata din cauza asta. Cere-ti scuze poate asa te va lasa din nou afara!
Asa e. Numai ca asta trebuia sa ii zici altcuiva, nu mie .
Scuze :*
Si ai mei fac la fel.Nu face asa.Pentru ca, intr-o zi o sa regreti ca ai spus asta:intr-o zi tatal tau n-o sa mai fie cu tine, n-are cine sa te mai protejeze.El doar si-a facut griji pentru tine nu trebuie sa fii suparata din cauza asta. Cere-ti scuze poate asa te va lasa din nou afara!
Iar ai trimis unde nu trebuie.
Eu m-am incadrat acolo in casuta de raspuns la ea! nu stiu de ce ti se trimite tie!
misauratcuviata întreabă: