| sadrose765 a întrebat:

Hei
Imi urasc tatal aseara am intarziat 15 minute acasa si acum nu ma mai lasa sa ies cu prietenii.
Deci nu mai vreau sa il vad pentru mine nu mai exista.

Răspuns Câştigător
| ciausiszabellaa a răspuns:

Si care e intrebarea? Nu mai spune ca nu mai vrei sa il vezi pentru ca intr-o zi cand nu o sa mai fie o sa iti para rau pentru ce ai zis acum si o sa iti doresti si ai da orice sa il mai vezi macar o data! Nu te mai lasa sa iesi pentru ca ieri poate si-a facut griji pentru tine, a crezut ca poate ti s-a intamplat ceva..eu stiu! Te iubeste de aia si-a facut grijibig grin

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Si pentru ca te-ai suparat nu mai pui intrebarea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte rau daca tatal tau nu mai exista pentru tine. Dar daca nu ar mai exista cu adevarat ai spune la fel? mai gandeste te inainte de a vorbi aiurea.

| Ozdogan a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate.

Si ai mei fac la fel.Nu face asa.Pentru ca, intr-o zi o sa regreti ca ai spus asta:intr-o zi tatal tau n-o sa mai fie cu tine, n-are cine sa te mai protejeze.El doar si-a facut griji pentru tine nu trebuie sa fii suparata din cauza asta. Cere-ti scuze poate asa te va lasa din nou afara!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ozdogan):

Asa e. Numai ca asta trebuia sa ii zici altcuiva, nu mie happy.

Scuze laughing :*

Si ai mei fac la fel.Nu face asa.Pentru ca, intr-o zi o sa regreti ca ai spus asta:intr-o zi tatal tau n-o sa mai fie cu tine, n-are cine sa te mai protejeze.El doar si-a facut griji pentru tine nu trebuie sa fii suparata din cauza asta. Cere-ti scuze poate asa te va lasa din nou afara! happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ozdogan):

laughing Iar ai trimis unde nu trebuie.

Eu m-am incadrat acolo in casuta de raspuns la ea! nu stiu de ce ti se trimite tie! laughing