Profa mea de chimie din generala era mama unei colege f bune. Ce-i drept, am facut chimie din a 7-a dar se comporta cu fata ei cum se purta si cu noi. Nu facea nici o diferenta, tipa la ea mai mult ca la noi nu, la toti tipa. Desi femeia era paine lui dumnezeu, si acum o mai vizitez :X Ne-a ajutat pe toti foarte mult, nu numai pe fata ei.
Acum depinde si ce fel de om e... N-ai de unde sa stii pana nu o cunosti. dar avand in vedere ca veti fi a 5-a. o sa va ia usor pe toti, ca e mai greu asa pana va acomodati etc
Succes>
Draga mea, daca e o profesoara buna, nu va face diferenta intre copilul ei si voi. Va explica la fel pentru toata lumea. In plus, trebuie sa-ti spun din proprie experienta, ca de obicei profesorii nu prea au timp sa se ocupe de copiii lor, in mod special acasa. Cel mult, la scoala poate s-o favorizeze mai mult decat pe voi. Dar pana nu incepeti anul scolar si n-o cunosti, n-ai de unde sa stii. Succes!
Pai si eu cred la fel si la noi in clasa era una care profa de istorie era varasa si avea mereu media 10. Acum profa aia a plecat la Bucuresti iar colega respectiva nu mai are media de 10 7-8 dar na.depinde si de profa voastra ...ca na.nu e corect sa ii explice numai lu fisa ca doar e platita sa va explice sh invete pe toti funda?:X
Pfai...Eu una m'as simti asa de prost daca ar fi asaDar sa speram ca nu va fi, pentru ca o profa trebuie sa ajute pe toti nu numai pe cei apropiati de dansa
Da este posibil dar stii ca s-ar putea ei sa ii iasa media 10 si pe voi sa va bata la cap, plus de asta ca pe ea probabil o sa o ajute la teme dar nu fi-ti prosti, copiati temele de la ea,
XLariX întreabă:
misauratcuviata întreabă: