| Bibuşca a întrebat:

Hei! In clasa a 5 a o sa avem o profesoara de romana care este mama unei colege de la noi din clasa.Si noi credem ca numai de ea, o sa aiba timp sa-i explice sa o ajute iar pe noi nu. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| kidulinha a răspuns:

Profa mea de chimie din generala era mama unei colege f bune. Ce-i drept, am facut chimie din a 7-a dar se comporta cu fata ei cum se purta si cu noi. Nu facea nici o diferenta, tipa la ea mai mult ca la noi laughing nu, la toti tipa. Desi femeia era paine lui dumnezeu, si acum o mai vizitez :X Ne-a ajutat pe toti foarte mult, nu numai pe fata ei.
Acum depinde si ce fel de om e... N-ai de unde sa stii pana nu o cunosti. dar avand in vedere ca veti fi a 5-a. o sa va ia usor pe toti, ca e mai greu asa laughing pana va acomodati etc tongue
Succes>big grin

5 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Draga mea, daca e o profesoara buna, nu va face diferenta intre copilul ei si voi. Va explica la fel pentru toata lumea. In plus, trebuie sa-ti spun din proprie experienta, ca de obicei profesorii nu prea au timp sa se ocupe de copiii lor, in mod special acasa. Cel mult, la scoala poate s-o favorizeze mai mult decat pe voi. Dar pana nu incepeti anul scolar si n-o cunosti, n-ai de unde sa stii. Succes!

| Bibuşca explică:

Multumesc de raspunsuri v-am dat si 2 voturi folositor-inteligent la fiecare

| MadaliciuXoxo a răspuns:

Pai si eu cred la feloh go on si la noi in clasa era una care profa de istorie era varasa si avea mereu media 10. Acum profa aia a plecat la Bucuresti iar colega respectiva nu mai are media de 10oh go on 7-8 happy dar na.depinde si de profa voastra ...ca na.nu e corect sa ii explice numai lu fisa ca doar e platita sa va explice sh invete pe totihappy funda?puppy dog eyes:X

| Aleqa a răspuns:

Pfai...Eu una m'as simti asa de prost daca ar fi asawinkingDar sa speram ca nu va fi, pentru ca o profa trebuie sa ajute pe toti nu numai pe cei apropiati de dansawinking

| celsia98 a răspuns:

Da este posibil dar stii ca s-ar putea ei sa ii iasa media 10 si pe voi sa va bata la cap, plus de asta ca pe ea probabil o sa o ajute la teme dar nu fi-ti prosti, copiati temele de la ea,