| girlloveboy a întrebat:

Hei! in fiecare seacara[nu fiecarelaughing] ma duc in alt cartier si fumez aseara mi-a zis tata ca cica imi miros hainele. vreau sa imi ziceti daca as putea sa nu imi mai miroasa hainele sa nu ma mai simpta...

6 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Bine.Eu te-as sfatui sa te lasi, da` avand in vedere ca tu cauti modalitati. Mmmthinking Hai sa vedem.
I`ati un hanorac pe care`l pui pe tine cand fumezi si`l dai jos apoi cand ajungi in casa (il pui in ghiozdan, etc.)
Stai mai departe de grupurile care fumeaza, iti poti lua o sticluta de parfum la tine thinking
batting eyelashes
BaFthA`!

| Rustin a răspuns:

Ce sa zic ia niste busuuioc cu tine. Daca nu ia orice miroase o crenguta de brad orice

| LoliTa_7237 a răspuns:

Nu mai fuma!
pei daca tot fumezi. ia-ti si u o bluza de trening peste. asa fac unii dl mine cand ii vad cu 2 hanorace pe eirolling on the floor)in plina vararolling on the floor

| dreamout a răspuns:

Si eu merg la fumat, in coltul blocului:-))
Imi miros hainele fooarte tare, ciudat este faptul ca parinii inca nu banuiesc nimic:-s si fumez de aproape 1 anoh go on
Pai nu numai hainele miros, ci si parul, gura si mainiletongue
Pt gura--> orbit:X
Pt maini--> eh, servetelele umede salveaza situatiawinking
Parul, poti purta o caciula, sau tine`l prinshappy
Iar hainele ca de ele ai intrebat, ia cu tine un parfumwinking sau daca nu e frigul prea mare, da`ti haina jos...Sau poti sa le zici parintilor ca fumeaza un prieten, sau ca ai fost la o cafeawinking

Tigarile astea nu`s bune.ar trebui sa ne lasam(serios vorbesc... e criza. dar mno...satisfactiile lorphbbbbt)
te-am pupat...
sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| SteffishoOr a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci. Asa se intampla cand fumezi. Dar daca fumezi afara, nu ar trebui sa se simta asa tare.thinking

| Ya`?..NeveRminD a răspuns:

Data viitoare incearca sa nu mai faci asa multe greseli gramaticala:*
Deci.si eu am fost in situatia ta, mergeam cu prieteni in cartier si fumau toti, numai eu nu. Si nu am fumat niciodata. De ce crezi ca iti zic toti fumatori sa nu fumezi? Daca era chiar asa de bine, fuma toata lumea. Inteleg, va atrage, pentru ca e o restrictie. Dar poti gandi matur, si sa alegi sa nu fumezi. E mai bine asa.
Daca totusi nu vrei, poti sa le spui alor tai ca fumeaza prieteni tai langa tine. Fumul ramane cel mai repede in par.Mai bine sa il ai prins cand fumezi. Si cu hainele nu stiu ce ai putea sa faci, e mai greu.

XoxO. Dizz.