| AntoSweet a întrebat:

Hei! In toamna incep liceul (cls 9) si nu stiu ce stil vestimentar sa abordez. Adica am ceva haine dragute dar chiar putine, iar in mare parte am niste haine oribile mai de fete mai mici. Nu sunt nici foarte bogata, deci as vrea sa imi recomandati ceva haine ce as putea sa imi cumpar cam in vreo 500 lei pt inceperea scolii..Chiar am garderoba praf si nu imi place cand le vad pe altele imbracate frumos. Plz help me!
Funda!

Răspuns Câştigător
| TeodoraLazz a răspuns:

Pai cand iti cumperi haine, ai grija sa iti iei ceva incat sa poti sa faci mai multe combanitii si sa le asortezi intre ele. Nu are sens sa iti iei ceva de firma. Cumpara-ti niste haine mai simple, ca doar na, e scoala. Si poti sa iti ei niste accesorii, ca sa mai retusezi tinuta, gen bratari sau un lantisor, o curea. Sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| sw33tgirl a răspuns:

Https://www.google.ro/......ps?/search
Eu in casa am gasit in niste cutii vechi niste camasi in carouri de ale tatei, niste pantaloni evazati(se vor purta toata toamna si iarna asta), tricouri largi si palarii. Dupa cum ti-am aratat in link, astfel te poti imbraca.
Daca ti-ar placea un stil gen girly-girl cum sunt fetele din Mean Girl https://www.google.ro/......ps?/search
eu port mereu sacouri, camasi, fuste colorate, blugi sau ma imbrac intr-un stil hippi. good luck, boboaco!

| Tzilu a răspuns:

Nu ar trebui sa iti pese de vestimentatie atat de mult. Nici nu e OK sa te imbraci cu ceva iesit din comun, in sensul rau al cuvantului. Cel mai bine ar fi sa iei ceva simplu. Vestimentatia ar trebui sa aiba legatura si cu stilul de muzica si lucrurile care iti plac in general. Incearca sa gasesti un numitor comun intre toate lucrurile care iti plac, si sa ajungi la un stil de vestimentatie. Spun ca ar trebui sa aiba legatura cu lucrurile care iti plac pentru ca nu arata bine (exemplu) un manelist care se imbraca ca un rocker si nici invers.