| Zenno a întrebat:

Hei! In ultimultimp imi doresc foarte mult un pierce. big grin Ma gandeam sa mi-l fac in limba. :d Am citit si am vazut cam despre ce este vorba. Dar m-a alarmat ceva. Am citit ca dupa montarea pierce-ului voi vorbi stalcit, sasait. E ultimul lucru pe care mi-l doresc si vreau sa stiu daca voi vorbi sasait doar in cateva zile sau mereu. Renunt de tot la idee daca imi va afecta vorbirea pentru totdeauna, big grinbig grin

Mersi anticipat :*:*

Răspuns Câştigător
| EyesSad17 a răspuns:

Buna ce vrei tu sa faci este ca piercingului este extrem de periculoasă
o sa spun cosencintele pe care le poti avea daca iti pui pearcing
-Durere si posibilele infectii
-scăderea mobilităţii dinţilor (una din cele mai periculoase zone unde se face piercing (cercel) este limba, din cauză că este foarte vascularizată şi conţine numeroase bacterii ce cresc riscul de infecţii)
-Un alt pericol este afectarea nervilor limbii, amorţirea acesteia şi afectarea simţului gustativ
-Da devii ss it si rr it pentru ca se pune in varful limbii
Daca iti doresti mult iti recomand sa faci la un salon special cu pearcing uri sa nu te lasi la mana la unii nepriceputi care se dau mari ca stiu
o saptamana o sa ai niste dureri suportabile (cred )
Sfat: Daca o sa ai probleme cu pearcingul sa de duci la salon

Bafta gandeste-te bine ce vrei sa faci ^^

3 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Vei vorbi putin mai ciudat doar in prima saptamana sau primele cateva zile (depinde de vindecare), pana ce te obisnuiesti cu el si pana cand nu vei mai avea limba atat de umflata. Apoi nu vei mai avea problema asta.

| Dana211 a răspuns:

La inceput ti se va umfla limba foarte tare si nu numai ca vei vorbi foarte greu dar abia vei putea manca. Timpul de vindecare depinde de organismul tau. Cunosc persoane care dupa doua zile vorbeau foarte bine si puteam manaca orice dar si unele care s-au vindecat dupa o saptamana si ceva. Deci stai linistita pentru ca daca iti pui nu vei vorbi mereu stalcit sau sasait doar pana se vindeca

| Catalina9585 a răspuns:

Nu sunt experta dar am o pritena care are pierce in limba si nu vorbeste sasait. Vorbeste normal si nici nu iti dai seama ca il are daca nu il vezi.