| Fluture a întrebat:

Hei.Inca o intrebare in legatura cu jocul Lady Popular. Cum imi fac iubit?laughing. Stiu ca trebuie sa ma duc la Disco si sa dau la "Du'te la flirt", dar de ce nu imi pot face iubit? Imi apare ca"nu am agatat pe nimeni", ceva de genu'laughing. Fundaabatting eyelashes:*

Răspuns Câştigător
| Symonel10 a răspuns:

Pai in primul rand, nu o sa mearga din prima incercare si nici din a 14 incercare. Ca sa-ti faci un iubit danseaza intai cu cineva apoi apasa pe,, Du-te la flirt''. Si in momentul cand vrei sa agati imbracate cu cele mai scumpe haine pe care le ai asigurate ca sanatatea este 100 si fericirea trece de 100, foamea si setea sa fie 0 si iq-ul sa treaca de 61. Asa iti garantez ca va merge. Sper ca te-am ajutat, imi dai fundita?

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pai dai pana agati happy.

| G a răspuns:

1. ai nevoie de anumite lucruri pentru a avea sanse mai mari sa iti faci un iubit. sa ai sanatate, curatenie si fericire cat mai mare, foame si sete 0, iq destul de mare si un anume pret al hainelor de pe tine.
2. nu intotdeauna merge din prima. uneori s-ar putea sa-ti ia si o saptamana sa-ti faci un iubit. dar in a 14a zi consecutiva de incercari merge garantat.

| Mariinaa a răspuns:

Pai cica din a paisprezecea incercare o sa iti faci dupa cum stiu eu! Succes :*

| loveaholic a răspuns:

Nu merge din prima, merge la un moment dat, dar nu poti fi sigura cand. scrie undeva " vei avea un iubit in maxim x zile "

| Univerclau2010 a răspuns:

Pentru ca nu ai energia necesara, bukuria, etc:p