| Kiduuuu1445 a întrebat:

Hei, intrebare pentru baieti :d. Cum va place o fata:
Sa se-mbrace doar in fuste scurte si maiouri decoltate sau mai lejer, in jeans scurti si un tricou?
Timida sau tupeista?
Inalta ( 1.70 +), scunda ( 1.50 ) sau thinking medie laughing ( 1.60)
Bruneta, blonda, satena sau roscata?
Sa invete bine sau sa fie doar un chip dragut?
Si, nu stiu, ce altceva va place la fete? Cum e o fata frumoasa in ochii vostri? Multumesc :*

7 răspunsuri:
| Julian1stb a răspuns:

Daca poate sa se imbrace ca tipa asta m-a dat gata: http://www.youtube.com/watch?v=1Z4PPXTCK34&ob=av3e
Sa fie inalta, peste 1. 70, ca eu am peste 1. 90 :D, bruneta, tupeista(dar sa nu exageram...), si desteapta, dar nu mai desteapta ca mine :D

| AidaAmaranta a răspuns:

vai.

| CrisTinasss a răspuns:

Hi! uite, eu sunt fata insa nu am rezistat sa nu dau un comm...in primul rand un baiat va placea o fata asa cum este ea fiecare are alte gusturi, toti suntem diferiti.nu trebuie ineaparat sa fii ff inalta si nici blonda si nici prostuta (ca am vazut ca mai nou asa se poarta pe la tv) ca sa te placa un baiat.ba din contra! si mai ales chestia cu invatatul... oricine isi doreste sa invete bine, sa aiba note mari.nu cred ca exista pers care sa se supere cand ia note mari.nu cred ca daca inveti bine pari tocilara, din contra arati ca pe langa aspect ai si inteligenta.si sincer iti spun un tip daca te place te place asa cum estiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jensi scurti si tricou e mai sexy normala bruneta blona sau satena sa nu stie carte munca si sa fie tupeista dar si romantica

| Julian1stb a răspuns:

Ehhh.mai zic unii ca o place asa cum este.hmm. Eu am cateva criterii stricte, daca nu le indepineste.naspa tongue
Ai intrebat de cum se imbraca...:daca poarta pantofi cu toc... uhhh. m-a dat gata big grin, da sa stie sa mearga pe tocuri.

| Vlad_1383 a răspuns:

Mai nu naparat in fiecare zi in fuste, tocuri etc (adica sa nu se fradeze sa se pudreze si sa se imbrace ca pentru bal ca sa se duca la magazin sa ia o paine) ca mai sunt din astea... mie imi plac fetele care se imbraca lejer cand stau pe afar iar prin oras nu strica o fusta da nici tocuri pana la etaju 4

Mai nici Timida nu e rau ca is mai dragute big grin dar si tupiste ca is mai atargatoare...

inalta ei bine in jur de 1, 65-1, 70 sa nu fie mai inalta dedcat mine

la par URASC ROSCATELE! si imi plac blondele satenele si brunetele

la invatat da sa inevete bine dar nici urata sa nu fie

| Helvete a răspuns:

Imbracaminte: lejer, cum ai spus tu, un tricou si niste jeansi, sau ma rog, ceva simplu.
Intre. Ma enerveaza cele tupeiste, dar totusi sa nu fie exagerat de timida. Undeva la mijloc.
Inaltimea nu conteaza, atata timp cat imi place personalitatea ei si modul in care gandeste.
Nici culoarea parului nu conteaza.
Sa invete cat de cat bine, totusi vreau sa am ce vorbi cu ea, nu sa ne uitam unul la altul, e penal.
Cam atat(parerea mea).