anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Intrebare pentru baieti. Majoritatea fetelor de 18 ani nu ar putea fi cu un baiat de 16..nu ar vrea. Spun asta fiind fata, dar nu spun ca toate gandesc asa nu ma intelegeti gresit. In schimb, stiu relatii cu baieti de 17 si fete de 15. Voi ca baieti de 17-18 ani ati fi ok cu o relatie cu o fata de 14-15?

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Când dragostea e mare nici sexul nu mai contează, darămite o diferență de 2-5 ani în plus sau minus

| Freya1 a răspuns:

Sunt fata dar nu cred ca te deranjaza sa imi dau cu parerea.
Da, in general fetele nu isi iau baieti mai mici decat ele, asta pana au o varsta destul de inaintata si un an doi nu se mai vad.Dar cat e adolescenta sau tanara nu o sa isi ia un partener mai mic si aicia e si toata faza.
Nu stiu cat e de pe bune si adevarat, dar se spune ca baietii se maturizeaza mai greu, sunt care se dezvolta si fizic mai incet si atunci pentru o fata de 18 ani spre exemplu ce deja nu mai creste, nu se mai dezvolta ar fi ciudat sa iasa cu cineva la care nu i s-a schimbat inca vocea, este inca in dezvoltare, e abia maxim clasa a 10a si etc.Iar invers cred ca ti-ai dat singura seama. Fetele se dezvolta oricum de la 14, 15 ani, mai copilaresc, nu sunt ocupate cu munca, au timp de iubi, exact ce ar vrea un baiat ce abia a atins majoratul si vrea distractie ca e mai liber.Cum ar putea sa fie cu una ce munceste, ce nu are timp, ce are responsabilitati, ce maine plateste chiria cand el abia se hotaraste daca sa mearga la munca sau la facultate.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam mici pretentii ai, ia-ti unul de 19-20 de ani sa fi mai in vogã.

| anamaria82726 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se zice sa fii in primul rand si nu am 18 ani apropo. Era o intrebare din curiozitate

| anonim_4396 explică (pentru anamaria82726):

Curiozitate... Depinde de la caz la caz. Cum unele nu accepta diferentele de vârsta, asa sunt si unii baieti.

| DoctorulManhattan a răspuns:

Atata timp cat sunt chiar indragostit de ea si ea de mine da, as fi cu o fata indiferent de varsta. Bineinteles daca eu as avea 18 iar ea 14 nu as intretine relatii sexuale.

| MarinicăEu a răspuns:

Nu tare ca e diferanta un pic cam mare