| Mikiu a întrebat:

Hei! (intrebare pentru fete)
Astazi am fost la strand,fiind pe stop nu am folosit tampon,deoarece prin costumul de baie se vad aripioarele de la absorbant ci am folosit tamponul intern (ob),cand mi l-am bagat in vagin,m-a durut super tare (e normal?),iar cand am inceput sa merg simteam cum imi iese,ma simteam super naspa,am mai stat in apa am incercat sa ma acomodez etc.,m-am dus la baie sa vad daca totul e in regula,era ok, am mai intrat putin in apa, iar cand dau sa ies din apa ob-eu era iesit din vagin si era mai gros.Pot sa spun ca nu am stat mai mult de o ora in apa. Ce parere aveti? Si de ce m-a durut cand l-am bagat in interior?

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

Probabil din cauză că vaginul tău nu este obișnuit cu ob-ul.

Ai mare grijă, nu cumva să faci o iritație din cauza ob-ului. Eu îți recomand să aștepți câteva zile, iar dacă observi că vaginul tău este oke, mai poți folosi ob. Dar dacă nu este oke, atunci... ar fi bine să mergi la o farmacie și să-ți dea ceva pentru iritații.

Dar nu-ți face griji, nu ai de ce să te temi. happy

2 răspunsuri:
| zuzyy a răspuns:

1 Poate ti-ai luat ob cu marimea nepotrivita de aceea ar fi putat sa te doara.
2.Ai simtit ca iti iese pentru ca nu l-ai introdus corect
3. ob-ul era mai gros cand ai iesit deoarece avea apa sau sange in el (incerca sa desfaci unul nefolosit si pune-l in apa, o sa vezi ca se desface/mareste)
Sper ca te-am ajutat happy

| Bgirl98 a răspuns:

Esti virgina? Poate de aia te-a durut