| nimicaici a întrebat:

Hei. La intrebarea asta poate raspunde oricine. fete si baieti..care vor sa imi dea o parere sincera.

Deci,o fata grasa,urata ( pentru ca e grasa ) se imbraca urat in treniing in fiecare zi si nici un baiat nu o baga in seama sau fete, stiti la ce ma refer. Fata respectiva incepe o dieta si cand va sosi vara are de gand sa se transforme.Cum? Sa se imbraci bine, sa arate bine..etc. Cum poate fata aia sa fie "buna " sa zic asa siMAI ALES CREDETI ca ar putea DEVENI o fata sa zicem " POPULARA "?

P.S Fata aia arata chiar bine slaba..stie asta pentru ca a mai candva. Si da,eu sunt fata aia, dar ma exprim mai bine la pers 3 big grin

10 răspunsuri:
| AlleSss a răspuns:

Heii.
Să zic aşa, popularitatea nu e mai mult de fiţee! Şi după mine se ţin 16 băieţi, dar nu cel pe care.l plac din cauza că sunt foarte popularaăă x(.

Păăi. Fi indiferentă, întoarce.le vorbele, vorbeşte clar şi ok. Învaţă cât de cât, sau bine.

Cât despre a slăbi, mănâncă mai multe mere, mergi mai mult şi redu din ciocolată. Nu trebuie să fii foarte slabăă!
Şi. CU popularitatea, cel mai mult contează indiferenţa, nu asculta prea mult şi nu intra într.o relaţie. Atunci, toată lumea va spune "E cu ăla " "Ce rost mai are?" etc.
Așa căă, e ok să fii și populară, te simți bine, etc.
"Defecte" : Nu poți sta nici măcar 5 minute singurăă! x(.

Sper că te.am ajutat! happy

| AlleSss a răspuns (pentru AlleSss):

A, da. Am uitat! Nici eu nu sunt foarte slabă, ba chiar deloc! Sunt un pic grăsuță, dar nu mai ține cont de asta! :*

| carhartt a răspuns:

Normal ca poate. Atata timp cat arata bine si este frumoasa, ce mai conteaza? Trecutul e trecut, nu mai conteaza ce a fost, conteaza prezentul si viitorul.
Cu popularitate... se poate si cu asta, dar mai greu, o sa fie mai greu sa iti castigi popularitatea in liceu/generala. Sau... chiar din contra, poate fi foarte usor sa o castigi, mai usor decat ar trebui de obicei sau de cat te-ai astepta tu.
Pentru ca. daca ar fi niste oameni cu mintea la cap ar spune... " wow, cata ambitie, bravo ei, cum era si cum a ajuns, merita tot RESPECTUL meu " si asa poti ajunge oarecum populara.
Dar daca sunt celalalt fel de persoane ( negativ ) nu e chiar asa usor.
Eu iti urez succes!

| Anaxor96 a răspuns:

Asculta-ma si eu sunt mai grasuta si la fel ca tine nu sunt populara.Dar asta nu din cauza aspectului mei fizic ci din pricina caratecterului laughing
Acum sincer iti zic:cunosc o mie de fete un pic mai plinute care cunosc jumatate de oras, asa cum cunosc o mie de fete slabe care nu sunt "populare".
Ca sa fii populara nu e de ajuns sa fii slaba si frumoasa, trebuie sa fii ori simpatica, mereu disponibila sa-i ajuti pe ceilalti (dar in cazul aceasta intervine proverbul:omu bun e luat de prost) ori sa fii o tarfa si jumatate laughing
Acum...trebuie sa intelegi ca daca slabesti nu devii automat popoluara.Trebuie sa iesi in oras, sa-ti faci prieteni noi, etc.
Iti doresc mult noroc iubita! :*

| stark47 a răspuns:

happy contractele sociale sunt de multe ori bazate pe chestii superficiale.in cazul de fata, aspectul.da, in ochii unor persoane vei aparea mai bine daca vei slabi.insa,atunci trebuie sa fii atenta la persoanele din jurul tau

| MrSoapte a răspuns:

Se spune ca persoanele care se simt bine in interior, radiaza in exterior! Pt a nu te simtii, ciudat...voi vb si eu la pers a 3-a!
Deci, persoana respectiva, daca nu are incredere in ea, nu va avea mari reusite! Intr-adevar, lupta cu kg, este destul de grea! Totusi, ar fi bine ca persoana ce se lupta cu ele, sa fie cat se poate de optimista!
Trecant peste partea asta, ajungem la acea "popularitate"! Este cea mai mare imbecilitate, dupa care tanjesc toti tinerii cu un creier mai mic decat o aluna prajita!
Popularitatea, nu atrage numai zambete sau vorbe frumoase! Din contra...atrage mai multa invidie, dujmanie si alte derivate de-aici!
So... sfatul meu, multa incredere, multa miscare, muuuulte zambete si chef de viata!

Succes!

| AlleAlllexandra a răspuns:

happy Da, poti sa fi populara.

| IonelaMV a răspuns:

Pai,nu exista persoana urata in exterior, toti suntem frumosi in felul nostru!
"Populara" da poate deveni, dar popularitatea e mai mult fite(parerea mea).
Sfat:Fi ceea ce esti tu, nu conteaza ce zice lumea despre tine, trebuie tu sa te simti bine in corpul tau.
Sper ca te-am putut ajuta. Fundita?:*

| SophieCoraline a răspuns:

Popularitatea tine de cit de bine poti comunica cu diferite persoane in numar mare si nu de felul in care arati. Tiai schimbat doar infatisarea dar nu si felul de a fi!

| LisLissa a răspuns:

Daca ti o dieta, faci sport, O sa te imbraci mai feminin, vorbesti frumos cu toata lumea, incerci sa ajuti cat mai multe persoane ai sa devi mai populara..sau incearca ca te imprietenesti cu cineva popular ca sa devii populara ca eahappy