Pai, daca el va sta o durata lunga de timp baga te cu el in seama, dar daca va sta mai puțin de o luna nu are nici un rost :*
Hm, tintesti departe! Daca nu stii limba respectivului e greu sa te apropii cu adevarat, adica pentru ce vrei tu.
Bun! Atunci citeste in seara asta raspunsurile de pe TPU la intrebari de genul ' imi place colegul X si nu stiu cum sa vorbesc cu el? ', fa-ti un rezumat cu niste intrebari si replici pe care le-ai putea da cu toata naturaletea posibila, si treci la atac maine. Cea mai simpla intrebare si prima pe care as pune-o este ' cum ti se pare scoala in Romania? stiu ca multi / multe te intreaba asta, dar eram curioasa, esti primul elev strain cu care am ocazia sa vorbesc! '
Si eu am patit la fel. anul trecut. vorbeam prin semne si mi-a scris numele de pe fb pe mana
Cum vrei tu! Inspiratia ta e foarte importanta, trebuie sa apari naturala cand intri in vorba.
) la ce nume au aia...nu ma mir ( la mine erau turci)
Pai puteti vorbi. va intelegeti cat de cat oricum...succe
Da, am vazut ) se mai intampla eu vad ca am scris succes fara s
...acel moment cand nu stii cum il cheama dar stii culoarea ochilor
Aaa, zi asa, deci nu e prima data cand vorbiti? Atunci ia la puricat site-ul asta si gaseste subiecte de discutie. De acum nu mai ai nevoie decat de studiu aprofundat. La treaba!
Stii cumva si cate respiratii pe minut are? ))))))))))
fuchsiacherry întreabă: