Nu fa prostia asta,o spun spre binele tau, nu iti face gaura singura, se poate infecta si dupa tot tu suferi.Trebuie sa ti-o faca cineva care se pricepe, pentru ca se infecteaza.Asta e sfatul meu, tu faci ce vrei.
Cu un cercel medicinal, este dintr`un material galben asemanator cu aurul si se gasesc prin farmacii...
Cumperi acel cercel te speli pe maini apoi dezinfectezi urechea si cercelul (cercelul il arzi cu bricheta putin ) cu spirt si apoi pui o radioera in spatele urechii si apesi cercelul!(eu asa mi-am facut 2 gauri in ureche)
Am auzit ca iti faci cu un ac si cu spirt.acum sa nu faci cu ce ti-am zis eu ca nu stiu sigur si nu ma pricep.dar ti-am zis si eu asa
Poti sa iti faci gaura singura numa doar daca ai foarte multa grija deci:
-puneti gheata pe ureche ca sa nu te doara
-te uiti in oglinda si iti faci semn cu pixul pe ureche sa sa fi sigura unde vrei
-iti bagi repede acul (te uiti in oglinda), ( acul sa fie din ala mai gros, de la farmacie)
-il lasi acolo aprox 1-2 minute ( cam cum crezi tu )
-si dupa aia scoti acul si bagi cercelul, dar ai grija sa fie din aur ca altfel se infectiaza, il lasi pe acela cam 1 saptamana daca vrei sa iti schimbi cercelul
- ai grija ca tot timpul cand umbliu la gaura si cand o faci sa dezinfectezi cercelul cu spirt si sa te speli pe maini ( pentru propria protectie)
SUCCES, dar totusi zic ca ar fi mai bine sa te ajute cineva
P.S. -si eu mai am o gaura si exact asa am procedat si nu mi s-a intamplat nimi.
Nu poti singura deoarece ti se poate infecta urechea...Un coleg de a lui soaramea si-o facut cu acul in ora si i so infectat... Poti sa mergi la ceva bijuterie nu ii mai mult de 10 lei una.De ex eu mi-am facut cu 5 lei una.
Funda?
Simlu iei un ac de seringa te duci la oglinda apesi incet incet pana cand iese afara dupa aia pui spirt(o sa te doara un pic)si scoti acu incet afara si dup stsi vo 1 ora cu vata de spirt la ureche sau si apa oxineta cu rivanol mere depinde ioti recomanda apa oxigenata si rivanol nu ustura ca spirtu (depinde ce vrei tu)
Nu face asa ceva! Te chinui degeaba! Mai bine te duci la o persoana autorizata, profesionista. Stii ca nu exista riscul sa apara complicatii gen infectii sau mai stiu eu ce si garantez eu ca nu te va durea atat cat daca ti-ai face tu singura.
TotEuMa întreabă: