| CottonCandy a întrebat:

Hei >lume.:d< ma numesc Claudia si sunt nedumerita.sad Bine. nteles ca despre dragoste este vorba.sigh
Ma cunosc cu un tip de cand eram foarte mici {de specificat ca acum avem aproape 1 ani.blushing} si am fost impreuna. Am ramas (cu greu) prieteni si ma mira ca suntem prieteni foarte buni, ceea ce nu credeam ca se poate intampla vreodata. Vorbim aproape in fiecare zi la telefon si vorbeste la fel cum vorbea si cand eram impreuna, lucru care ma face foarte fericita.
De specificat: In fata mea se da la prietena mea... o ciupeste, o alearga, se tachineaza.sad
Acum, intrebarea mea este: de ce cand vorbim la telefon sau pe mess se somporta SUPER, iar cand iesim afara sau in oras cu prietenii, nici nu ma baga in seama? O fi vreun semn ca ma iubeste sau vrea sa-mi arate ca a uitat de mine?

Dau fundita!:X

4 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Cu siguranta ca sunteti buni prieteni dar e ceva firec ca atentia lui sa-i fie acordata iubitei si nu prieteni cand sunteti impreuna. Posibil sa mai aiba sentimente pentru tine deasemenea.pa

| CottonCandy explică:

Am uitat sa spun ca prietena mea nu este iubita lui si spre fericirea mea nu are iubita.:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Patania asta am patit-o si fata si la mine s-a dovedit ca ma iubeste inca foarte mult. si asta cred ca se intampla si la tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca ii place de tine si cand iesiti in oras nu vrea sa o arate, sau poate vrea doar sa ramaneti prieteni.