| Lacrymosa a întrebat:

Hei lume happy Please help me! Ce imi puteti spune despre profilul de uman filologie? Cam ce materii se predau si ce facultate as putea urma in afara de Litere?big grinbig grin Va rog mult, dau fundita si vothappyhappy

Răspuns Câştigător
| Nolkyz a răspuns:

Pana in clasa a 11 a materiile sunt aceleasi ca la real insa difera numarul de ore, adica mai multe ore de romana, franceza, engleza, istorie etc si ai in plus latina. Din a 11 a ti se scot materiile de real si vei avea in plus sociologie, literatura universala si un set de optionale specifice profilului: mass media, tehnica interpretarii textelor literare etc. Bacul il vei da la limba romana, istorie, competente digitale, competente la o limba straina, si o alta materie la alegere (logica, psihologie, economie, filosofie, sociologie, geografie si cred ca latina). Dupa ce termini te poti orienta inspre tot ce tine de stiinte umane (psihologie, drept, istorie, filosofie, filologie, jurnalism, litere etc)

1 răspuns:
| MissIndependenttt a răspuns:

Si eu sunt clasa a8a si ma tot gandesc sa dau la filologie.Cred ca este un liceu destul de bun,mai ales daca nu iti plac stiintele exacte precum:mate, fizica, chimie...etc.Acum sper sa iau niste note bunicele la examen sa pot intra.Mult succes si tie:*:*