| Panda13 a întrebat:

Hei lume...stiti vreo modalitate sa ma ingras? stiu ca suna ciudat dar am 1, 56 ca inaltime si 37 kg adica va imaginati ce nasol arat. unii imi spun ca sunt foartee slabaa..ba chiar anolexica sau cum se spune..Ajutor..Pls...macar inca 3 kg sa ma ingras sa am 40..totusi mananc multa ciocolata. pizza, shaorma..sunca..rosii..si mananc multa paine..nu`mi prea plac supele [mananc rar supe] si mananc multe cipsuri si cornuri.

[FUNDA`love struck daca da rezultate]

5 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa te intereseze ce zic altii despre tine totusi daca doresti sa te ingrasi gandeste-te ca nu trebuie sa te ''indopi'' incearca sa afli parerea unui nutritionist, poate te ajuta un complex de vitamine

| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Buna! Pai tu mananci.mult din ce vad/Pizza, shaorma? Draga mea... daca vrei sa te ingrasi lasate de ele..iti intoxica organismul..Iti spun ca acum 2 saptamani am fost internat.Din ce cauza? Am mancat pizza, si o prajitura/Si ce am patit? M-am umplut de bube si se unflasera...Si iti zic numai manca toate porostiile, manca supe, ciorbe, carne fiarta.Ca de regim si o sa te ingrasi, nu o sa slabesti, pentru ca mannanci lucruri bune si sanatoase.Eu am stat 1 saptamana fara sa mananc cu sare dekloccc, dulce nimic (zahar in ceai ma refer)nici painea nu avem voie cu sare, paine fara sare de regim atat aveam voie, eu nu am mancat nimic in sapotamana aiaa..SUCCES(scuze pentru greserile la scriere dar m-am c-am grabit happy )

| Creata_Oita_1995 a răspuns:

Micul dejun, considerat cea mai importanta masa a zile, trebuie sa fie foarte bogat. Stiu ca majoritatea il ignora, dar nu trebuie! Mananca un sendvis, cereale cu lapte, iaurt, oua, omleta si ce iti mai place tie.
Mananca si intre mese, asta insemnand ca trebuie sa mananci de 3 ori pe zi minim, o gustare.

Sunt sigura ca te vei ingrasa in acest mod. Succes.