Si eu am aceeasi problema. Cel mai bine este sa privesti inainte si sa fixezi cu privirea un punct din multime. Cel mai bine ar fi sa nu fie pe o persoana pentru ca se poate misca si iti va distrage atentia. Daca nu reusesti, priveste in gol. Sa bei apa inainte sa urci pe scena. Te va ajuta.
nu te concentra pe cei din jurul tau.
Fixeaza-ti un punct unde sa te uiti pe toata durata discursului.
Pai ai trac, il rezolvi printr-un anti depresiv, incearca sa nu te uiti la public in timp ce il spui si spune-l din inima
Mai aştept răspunsuri. Oricum o să ţin cont de răspunsul tuturor. Când o să vin acasă o să dau funda celui care chiar mi-a prins ajutor
Toate răspunsurile m-au ajutat enorm dar din păcate pot da doar o fundiţă.Am spus discursul foarte frumos.Multumesc.Restul ce mi-au raspuns vor primi vot
Incearaca sa nu te gandesti ca esti privit de o multime de oameni. Fixeaza-ti un punct in fata unde sa te uiti pentru a nu sta cu privirea in pamant. Concentreaza-te pe ce ai de spus, si pur si simplu nu iti distrage atentia privindu-i pe toti cei din fata ta, pentru ca daca ii urmaresti cu privirea iti distrag atentia sau iti pierzi tu ideile din cauza emotiilor. Important e sa fii sigur/a pe tine. Bafta!
Incearca sa faci abstractie de toti.Fixeaza-ti privirea intr-un singur loc si doar spune-ti discursul.Ar fi ca si cum l-ai repeta singura la tine in camera.O sa fie bine.Succes!