| alexa2576 a întrebat:

Hei :/ m-am certat cu cea mai buna prietena pentru o chestie banala ( niste baietii au luat'o la misto ca a iesit naspa in poza iar eu am zis ca nu e ea ..nici nu i se vedea fata) in fine ea s-a suparat ...si as vrea sa-i trimit un mesaj de a imi cere scuze sa fie cat mai emotionanta. va multumesc :*

3 răspunsuri:
| Hakuouki a răspuns:

Nu mi se pare ca asta este o chestie pentru care tu sa-ti ceri scuze. Dar un mesaj lung va plictisi, spune-i ca daca o poza va rupe prietenia voastra, preferi sa nu mai faci poze niciodata.

| Rauldor a răspuns:

Ceva de genul" Ştii, lingăi sunt destui, care să îţi spună minciuni în faţă, dar tu ai nevoie de prieteni adevăraţi, sper să-mi apreciezi sinceritatea şi să nu rămâi supărată pe mine mult timp, să fim prietene în continuare." Dacă nu apreciază gestul tău de a-ţi cere iertare în acest mod, las-o baltă, nu merită să-ţi baţi capul. Poţi să iei în considerare că este sensibilă în ceea ce priveşte "imaginea" ei, nu îi place să i se facă poze, deorece nu se consideră fotogenică, şi orice apreciere negativă la adresa ei o supără.

| AleXiss1 a răspuns:

"Hey! Mi-am facut griji pentru tine. Nu-i baga in seama pe acei baieti. Nu merita atentia ta. Te rog iarta-ma daca ti-am gresit! Nu vreau sa te vad suparata! Esti cea mai buna prietena a mea. Crede-ma nu merita sa ne certam doar pentru ei! Sper ca ne vom putea impaca cat mai repede! Astept raspunsul tau."

Sper ca te-am ajutat. Funda?