Nu mi se pare ca asta este o chestie pentru care tu sa-ti ceri scuze. Dar un mesaj lung va plictisi, spune-i ca daca o poza va rupe prietenia voastra, preferi sa nu mai faci poze niciodata.
Ceva de genul" Ştii, lingăi sunt destui, care să îţi spună minciuni în faţă, dar tu ai nevoie de prieteni adevăraţi, sper să-mi apreciezi sinceritatea şi să nu rămâi supărată pe mine mult timp, să fim prietene în continuare." Dacă nu apreciază gestul tău de a-ţi cere iertare în acest mod, las-o baltă, nu merită să-ţi baţi capul. Poţi să iei în considerare că este sensibilă în ceea ce priveşte "imaginea" ei, nu îi place să i se facă poze, deorece nu se consideră fotogenică, şi orice apreciere negativă la adresa ei o supără.
"Hey! Mi-am facut griji pentru tine. Nu-i baga in seama pe acei baieti. Nu merita atentia ta. Te rog iarta-ma daca ti-am gresit! Nu vreau sa te vad suparata! Esti cea mai buna prietena a mea. Crede-ma nu merita sa ne certam doar pentru ei! Sper ca ne vom putea impaca cat mai repede! Astept raspunsul tau."
Sper ca te-am ajutat. Funda?