| AnaisAnais15 a întrebat:

Hei...m-am certat cu iubitul meu (de un an jumate) el era foarte nervos ca din întâmplare m-am întâlnit cu fostul...dar nu am vb cu l.e
El la nervi a dat mesaj dusmancei mele, iar eu vreau sa ma despart de el...e corect ce fac?
Ei au vorbit doar :ce faci bine tu ...doar atat dar eu is foarte geloasă si nu prea as vrea sa il iert oricât de mult il iubesc.

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Da. E bine să vă despărțiți, e o relație toxică.

| OldSoul a răspuns:

Chiar ca esti geloasa.
Va potriviti ca o manusa si o soseta.

| MihaiNicu23 a răspuns:

AR trebui sa il ierti un simplu mesaj nu fac enimic, ce nu mai poate sa socializeze omul, esti prea posesiva, dar si el a gresit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă "iubirea" ar fi direct proporțională cu intelectul, ați fi toți niște genii. Păcat că e fix inverslaughing

| AlexSalling a răspuns:

Normal ca e bine. Nu-l ierta, odata ce s-a vorbit cu dusmana ta, este clar ca apa ca nu te iubeste de fapt. Te considera (fara suparere) proprietatea lui, adica esti doar a lui si nu ai voie sa faci nimic. Face ce vrea cu tine, asta ajung sa creada unii barbatii, dar arata-i ca nu-i asa.

| Chubby2104 a răspuns:

Eu spun să nu îl ierți. Adică la faza cu fostul tău nu a fost ok ceea ce a făcut și a dat semn că nu e de bine. Trebuia să pui punct de atunci relației și să nu o lungești încă nu an și jumătate.