| membrugirl2010 a întrebat:

Hei, m-am certat cu una dintre cele mai bune prietene ale mele. Ea se daduse cu mult blush astazi si o colega i-a zis : Ai cam exagerat!
La care eu : Esti ca X de la clasa!
pe prietena mea a deranjat-o faptul ca eu am comparat-o cu fata aia si mi-a zis ca eu mereu fac misto de toata lumea etc., iar eu i-am zis ca am glumit.
De atunci nu. mi mai vorbeste (de azi).
Ce sa fac sa ma impac cu ea? ca am incercat azi da` n-a mers.
funda happy!

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Las-o să se liniştească pentru că acum probabil este încă nervoasă. Mâine încearcă să vorbeşti cu ea şi să-ţi ceri din nou scuze. Baftă!

| membrugirl2010 explică:

Ea e f. orgolioasa.

| ellayoyoyo a răspuns:

Astea sunt copilari.stai linijtita ca va ve'ti impaca.nu'i nimic prea grav.mai inceraca sa vb cu ea.sau dac nu las'o pe ea sa vina la tine. oricum, mie mi'se pare chiar aiurea sa se supere pentru asa ceva. dar ma rog, u jty mai bine. poate e chiar asa de desconsiderata fata aceaia cu care ai comparat'o.nu stiu mai, eu nu prea am o/un cea/cel mai buna/bun prieten/prietena dar cu akei prieteni pe care eu ii consider mai apropiati imi permit destul de multe, radem, glumim, etc, fel de fel de comparati... dar nimeni nu se supara. dar poate suntem noi mai chiudati...nu jtyu. oricum, u nu te agita ca nu-i nimic prea grav.mai ales ca a trecut atat de putyn timp. fac pariu ca in maxim 3 zile va impacati.succes