Am cunoscut si eu genul asta de oameni si la varsta mica si asta ma marcat.
Ai pus prea mult suflet de la inceput si probabil el ai simtit ca te poate intelege ai asa ai devenit un pic sufocanta. Avand in vedere ca de la bun inceput erai cu geana pe el sa vezi daca e on si nu putea sa respire fara sa il cauti si sa ii dai importanta atat de mare incat sa se simta miezul din paine.Tu probabil nu primeai afectiune si atentie, ti-ai canalizat toata atentia pe el si ai indepartat totul din viata ta implicid posibilitatea de a te gandi ca poti avea pe altcineva si ai gresit (si eu am facut asta).Nu pot sa iti scriu foarte multe pentru ca e clar, sunteti prea orgoliosi.Tu ai vrea mai multa atentie iar el nu e genul de tinut in lesa. Poate ca are si aventuri pe langa tine dar stie ca tu tot timpul vei fi acolo pentru el chiar si daca pe el in va durea in pl.
Cu toata durerea pe care o ai ar trebui sa il lasi.Ia o pauza iar daca el chiar te iubeste intr-o perioada de timp te va cauta si atunci spune-i ca ori te pune printre primele locuri in viata lui ori adio. Daca nu te cauta cu parere de rau iti spun ca trebuie sa il lasi deoarece se pare ca el cam sta cu tine din asazisa mila sa nu suferi, sa nu te sinucizi si probabil si pentru ca are si el unde merge si sa apeleze la nevoie.
"știți foarte bine că pentru o femeie prima dată contează enorm, dacă o face, o face pentru că are încrederea deplină și este sigură de sentimentele ei"
Da, toți știm asta.E ceva demonstrat.
O relație fantastică, ce să zic.Lipsită de respect, de siguranță, de certitudine.Un vis devenit realitate.
Nu am nimic cu socializarea pe internet sau cu tine. Sa nu iei in nume de rau ce iti zic e doar un sfat pe care il poti lua in considerare sau nu, este alegerea ta. Dar sfatul meu pentru tine este sa iesi afara si sa cunosti oameni apropiati de varsta ta cu care poti iesi la un suc sau sa mergeti in drumetii. Adica mai iesi si tu din zona de confort. Mult noroc!
P.S: Nu am citit tot ce ai scris pentru ca zici ca e romanul Ion...incearca sa te exprimi mai pe scurt.
Marius339 întreabă: