| Cami99 a întrebat:

Hei,m-am indragostit de un baiat, de ceva timp, mai exact de 1 an jumatate, eu cu el vorbeam mult vreo 2-3 ore pe zi,dar dintr-o data s-a racit ceva intre noi...el pe fb imi comenteaza la poze dulceata,skumpii,si alte din astea,vreau sa mentionez ca are in el o vrajeala prosteasca,vreau sa-i arat ca il plac dar nu stiu daca el isi da seama,ii dau like pe fb poze si alte din astea,am uitat sa spun cand vb pe chat imi spunea ca sunt draguta,frumoasa si alte din astea,cand sunt langa el la scoala parca nu mai sunt eu,rad foarte mult par foarte vesela si distrata,vreau sa spun ca ma ingrijesc foarte mult,ma machiez ma dau cu parfum ma imbrac destul de la moda,odata mi-am luat inima in dinti si l-am intrebat de cine ii place si el a zis de nimeni straight face, as vrea sa-i spun ca i plac pe facebook dar nu prea stiu cum, va rog ajutor crying, dau funda, si mersi ca ati citit toata povestea sad.

1 răspuns:
| alezzut a răspuns:

Buna Cami! Stii cum? Pot exista multe chestii:1.Se poate ca el sa fie foarte popular si foarte frumos si poate sa ii fie rusine cu tine.(nu spun ca tu ai fi urata pentru ca nu te cunosc sunt sigur ca esti foarte frumoasa).2.Este adevarat ca este o vrajeala dar totusi eu spun sa stai pe langa el si sa va tachinati adica cand radeti sau ceva sa te pui pe umarul lui sau chestii de genu dar incearca sa faci asta cand sunteti doar voi 2 sau cu vreo 2 prieteni foarte foarte apropiati si pana la urma sa iti iei inima in dinti din nou si sa ii spui daca te place si daca ar vrea sa fie cu tine.3.Te sfatuiesc o chestiebig grinaca sunteti foarte buni prieteni si vorbiti foarte mult eu spun ca ai face o greseala daca ai fi cu el pentru ca aceea prietenie s-ar spulbera(stiu din propria experienta vorbeam cu o fata 5 ore pe zi la telefon si cand m-am cuplat cu ea nu mai vorbeam nici 1 ora)P.S:Sper ca te-am ajutat si ca vei face alegerea corecta!happy