Chiar nu e nimic rau in asta, fiecare cu gusturile lui. Si eu port skateri ma dau cu skate-ul si am prietene mai " elegante" ca sa spun asa dar baietii din ziua de azi urmaresc fetele cu un stil phunk. Ai putea sa-ti iei o helanca/tricou de culoare rosu inchis/negru/verde, blugi rosii/verzi tot felul de culori tipatoare, skateri si o esarfa roz ca sa scoata in evidenta...Eu una asa ma imbrac si chiar multi imi spun ca imi sta bine. Fii cum vrei tu nu cum vor altii. :*
Mie imi plac oamenii ca tine, pentru ca si eu sunt la fel! Nu te schimba pentru altii daca asta e motivul schimbarii.
Hmm.pai daca tu te simti ok in pielea ta. care ar fi problema!? Fiecare cu silul lui si punct.
Ok de ce ai vrea tu sa te schimbi?
uite prietena mea este tot ca tine, poate chiar un pic mai baietoasa din cate inteleg (exeptand partea cu skate-ul), si sincer nu as vrea sa o vad altfel si nici nu as putea sa o imaginez altfel... sfatul meu: fii asa cum te simti bine.
dar totusi ma intreb de ce vrei sa te schimbi asa "radical"
E bine ca ai ambitie.Pur si simplu,fi mai finuta, cumpara-ti haine feminine, si inspira-te de la colegele tale
Iei cartea fetelor extraordinare.O gasesti in librarii.
Daca esti baietoasa si iti plac asa de mult sporturile te poti inscrie la baschet.Si daca iti place sa te dai cu skate-ul si vrei sa renunti la el date cu bicicleta sau rolele.La comportament poti sa glumesti si sa zici tot felul de intamplari ( adica ce ti s-a intamplat ieri, alaltaieri cum a fost de ziua curare etc.).
Succes!