Bună Rebbeca. De ce nu ai incercat sa intrii tu in vorba cu el? Cu siguranta nu ai comis o crima faptul ca l-ai impins. Adica,eu am fost intr-o situatie asemanatoare,oarecum,eram la liceu si ma prosteam pe hol si i-am pus piedica unui tip pe care nici nu il cunosteam,am ras amandoi de situatie si dupa a urmat o frumoasa relatie. Poate s-a suparat pentru ca te placea mult pe atunci si cand a cazut s-a simtit penibil fata de tine .Nu stiu ce sa zic mai multe,te sfatuiesc sa intrii in discutii cu el,si daca e,cere-ti scuze pentru faza aia,spune-i ca iti e dor de perioada cand erati prieteni buni.Din cate ai zis, reiese ca el inca te place, adica, sa fim seriosi, supararea nu poate dura o vesnicie.Multa bafta, si incearca sa intrii in discutie cu el, orice tema, scoala, viitor liceu daca e cazul.Multa bafta, pupici :*!
Iti multumesc foarte mult pentru raspunsul tau si as incerca...Astazi, de exemplu se tot intorcea si se uita la mine iar eu sigur m-am inrosit, dar nu ma uitam la el Dar ma rog o sa trec peste asta adica o sa incerc sa vorbesc cu el
Cu placere.succes!
Nu vorbeste cu tine dar se uita dupa tine, hmm ce sa zic eu cred ca e nehotarat, ori e certat cu tine ori nu, nu cred ca stie ce vrea.
Buna.Vorbeste tu cu el, intreaba-l ce face, cereti scuze pentru ca l-ai impi ns atunci si spune-i ca vreti sa fi-ti din nou prieteni ca inainte