| RebeRebecca a întrebat:

Hei ma numesc Rebecca si sper sa imi dati(daca puteti) niste raspunsuri! Am o problema adoloscentara sau nu stiu cum sa ii zic.si da. este legata de un baiat.

Era semestrul al 2-lea si eu le asteptam pe prietenele mele pe calorifer, pentru ca era iarna. Si cum stateam asa, intrase in clasa, stand aclo, nevorbind cu nimeni, un baiat pe nume.nu pot sa il zic.
Dupaia.ne-am tot jucat, ne-am imprietenit FOARTE bine dar..intr-o zi, ceva s-a destramat..eu l-am impins nu stiu cum el o cazut pe jos si asa nu mai vorbim de aproape 2 ani!
Apoi, am mers in excursii cu clasa si jucam adevar sau provocare sau abc, si prietena mea i-a pus intrebarea: "Daca ar trebui sa fii cu cineva pe o insula, cu cine ai fi?
a.Eu
b.o colega
c.un coleg care si o cioara ii mai destept decat el
Si m-a ales pe mine. Dupa aia, intimidata, am vazut o pisica. M-am dus sa o mangai, a venit si el la mine.Dar noi nu vorbeam!
Apoi, a venit un nou an. El sta cu o banca mai in fata decat mine, si mereu se uita la mine! Dar noi NU vorbim! Si odata ne-am privit in ochi! A durat o vesnicie! Si acum cateva zile, a inceput sa joace din noujocul prin care noi doi ne-am imprietenit! Si cele mai bune prietene ale mele, sunt si ale lui. Adica fata Y se intelege fooarte bine cu el. Fata X se intelege fooarte bine cu el. Si acum fata Y ii spune despre mine la baiatul pe care il plac.e si mai complicat de atat dar nu pot sa va scriu mai mult. E un baiat timid, ca si mine. Avem O GRAMADA de chestii in comun.Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Mexx99 a răspuns:

Bună Rebbeca. De ce nu ai incercat sa intrii tu in vorba cu el? Cu siguranta nu ai comis o crima faptul ca l-ai impinslaughing. Adica,eu am fost intr-o situatie asemanatoare,oarecum,eram la liceu si ma prosteam pe hol si i-am pus piedica unui tip pe care nici nu il cunosteam,am ras amandoi de situatie si dupa a urmat o frumoasa relatie. Poate s-a suparat pentru ca te placea mult pe atunci si cand a cazut s-a simtit penibil fata de tine laughing.Nu stiu ce sa zic mai multe,te sfatuiesc sa intrii in discutii cu el,si daca e,cere-ti scuze pentru faza aia,spune-i ca iti e dor de perioada cand erati prieteni buni.Din cate ai zis, reiese ca el inca te place, adica, sa fim seriosi, supararea nu poate dura o vesnicie.Multa bafta, si incearca sa intrii in discutie cu el, orice tema, scoala, viitor liceu daca e cazul.Multa bafta, pupici :*!

| RebeRebecca explică (pentru Mexx99):

Iti multumesc foarte mult pentru raspunsul tau si as incerca...Astazi, de exemplu se tot intorcea si se uita la mine iar eu sigur m-am inrosit, dar nu ma uitam la elhee hee Dar ma rog o sa trec peste asta adica o sa incerc sa vorbesc cu el rolling on the floor

| Andreea22X a răspuns (pentru RebeRebecca):

Cu placere.succes!

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu vorbeste cu tine dar se uita dupa tine, hmm ce sa zic eu cred ca e nehotarat, ori e certat cu tine ori nu, nu cred ca stie ce vrea.

| Andreea22X a răspuns:

Buna.Vorbeste tu cu el, intreaba-l ce face, cereti scuze pentru ca l-ai impi ns atunci si spune-i ca vreti sa fi-ti din nou prieteni ca inainte