| LuckyFf a întrebat:

Hei! Mă puteți ajuta și pe mine. Am o pagină pentru adolescenți pe facebook. De la un timp activitatea pe facebook nu mai este aceași, spuneți ce mai pot face să am mai mulți prieteni și like-uri?
Răspuns sincer.

Răspuns Câştigător
| PatyKan a răspuns:

Sincer, eu ma uit dupa statusuri frumoase... Poze amuzante, incredibile [sunt tot felul de povesti care te induioaseaza], glume, ironii [daca ai posta o poza frumoasa impreuna cu o fraza sau un citat in care sa se regaseasca oamenii, cred ca ai avea mai mult succes]. Apoi mai sunt jocurile, intrebarile.
Sunt multe pagini care isi fac publicitate reciproc.
Daca vrei mai multe likeuri, trebuie sa fi mereu activ, pe faza. Te poti inspira din pagini mai "mari"! Bafta! happy

2 răspunsuri:
| Aimy a răspuns:

Buna pai ca activitatea pe facebook sa fie constanta trebuie si tu sa fii activ/a. Poti incepe prin a posta poze interesante,sa joci jocuri cu cei activi:gen ce melodie este,elimina poza, ghiciti poza etc.; posteaza videoclipuri si intreaba-i daca le plac, sau scrie la,, stare,, ce ar vrea ei pentru inbunatatirea comunitatii, sau creeaza un sondaj; cere-le parerea ei trebuie sa-ti spune ce ar dori si tu sa faci daca tot ti-ai creat o comunitate.ca sa-ti dea oamenii like trebuie sa le placa(lol)... sper ca te-am ajutat.

| LuckyFf explică (pentru Aimy):

Eu stau tot timpul, mai ales acum in vacantă si din 3 admine doar eu mai sunt cea mai activă. Dar oameni numai sunt atat de interesați.winking