| D3nis a întrebat:

Hei ma puteti ajuta cu o chestie? Ok deci imi place de o fata de la mine din clasa si nu stiu ce sa fac sa ma placa.Adica suntem buni colegi dar atat.Si nu vreau sa para ca mi-ar placea de ea, vreau sa faca ea primul pas.Deci ce as putea face sau cum sa ma comport sa ma place ea?
P. S Sa nu imi ziceti de "Fai cadouri gen ciocoata, flori etc" pentru ca nu vreau sa fiu prea evident.Pls help va dau vot si funda!

3 răspunsuri:
| Alexăndruţaa a răspuns:

Pfu! Fata niciodată nu va face primul' pas asta-i clar! Şi nu, nu trebuie să-i faci cadouri, dar ia-o de-o parte şi spune-i. Dacă va simţi aceleşi lucruri, îţi va spune, dacă vezi că e ruşinoasă, înseamnă că şi ea te place happy.

Gook luck.

| cristi0072 a răspuns:

Draga Denis cred ca ar trebui sa stai mai mult pe langa ea.

| biosh97 a răspuns:

Trebuie sa-i fii alaturi si sa o asculti si sa nu o sufoci( da-i libertate). Iesi cu ea pe-afara dar sa nu fiti doar voi doi. Fii amabil cu toate fetele(nu le gadila, etc). E important sa lasi o impresie buna si din apropiere, dar si de la distanta. Trebuie ca intai sa te accepte ca prieten adevarat. Un pont: nu te schimba pentru ea. Daca vrea asta, nu te merita! Bafta multa! Ps: daca vrei sa stii mai multe, scrie-mi.