Buna! sfatul meu ar fi acela de a face pentru inceput cunostinta cu el. In accest fel il cunosti mai bine, face-ti schimb de id sau de numarul de telefon. Inceraca sa gasesti pretexte de a intra in conversatii cu el. Sper ca te-am ajutat >Succes>
Toate de aici iti zic sa intri in vorba cu el si sa ii iei id`ul. Dar daca faci asta, isi da din prima seama ca il placi
Eu punandu`ma in situatia ta, nu as face asta. Daca te apropii de el, mai bine te aproprii subtil, ii arunci un zambet, vezi daca iti zambeste inapoi, si dupa.cine stie, poate va vrea el sa te cunoasca, insa daca se lasa asteptat, te duci cu o colega si faci cunostinta cu el, daca e Balul Bobocilor il intrebi daca merge, si de-astea.
In primul rand trebuie sa iti faci curaj si sa vorbesti cu el. Fa rost de idul lui, daca nu il ai si vb cu el pe mes nu ai de ce sa iti fie frica.pentru ca nu va vedeti fata-n fata.
Poti sa abordezi diverse teme, lucruri, intrebari simple si vei afla mai multe despre el. In primul rand sa fiti prieteni si apoi daca va potriviti o sa fiti si impreuna.
Bafta si ai multa incredere in tine!
Pai intr-o zii intri in vorba cu el.vezi uh km. ce zici.sh apoi tineti legatura.il saluti mereu il intrebare de vorba sa vezi km reactioneaza sh el la asta.sh daca vezi ca e ok apoi treci la planul b te interesezi daca are prietena ba chiar vb cu el desp asta.hai ca te descurci uh. e greu pana te obijnuesti. dar cand prinzi apoi curaj.:->...bafta ne auzim cu vesti bune
anonim_4396 întreabă: