| Andrwe a întrebat:

Hei, ma simt asa singura dar nu stiu de ce, ma tai, ascult rock si sunt atee iar parintii mei zic că aş avea nevoie de un pshiolog, nu ştiu. Help me, ce să fac? Voi cum vă simţiţi în acest moment?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Pai de asta te tai, pentru ca te simti singura, ca asculti rock si ca esti atee asta e doar alegerea ta, personal nu vad sa fie vreo problema.
Incearca sa nu mai fii singura, sa iti faci cativa prieteni, si restul ar trebui sa se rezolve.
Eu cum sa ma simt in acest moment, probabil tot singur, si cel mai probabil foarte dezorientat/dezamagit de fiata.

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nici eu nu sunt intr-o perioada prea buna, iti recomand sa mergi la un psiholog daca si ai tai considera ca e necesar. Te va ajuta sa te regasesti pe tine si scapi de aceste obiceiuri daca e bun in domeniu si-ti va placea de el/ea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Avand in vedere ca te tai, clar ai nevoie de un psiholog

| peperonies a răspuns:

Da, cersetoare de atentie. OBSERVATI-MA!

| Andrwe explică (pentru peperonies):

Daca eram cersetoare de atentie probabil postam pe Facebook sau undeva unde ma cunosteau toti sa li se faca mila. am postat aici deoarece nu ma cunostea nimeni. happy Acum sunt bine. mersi :happy

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca te tai este absolut necesar sa treci pe la un psiholog. Stai calma, avand in vedere ca esti constienta ca ceva e in neregula cu siguranta vei trece repede peste aceasta perioada. Eu ma simt chiar foarte bine in acest moment, doar ca-s putin obosit...asta ca sa raspund la a doua intrebare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, faptul ca asculti rock nu e o problema, si mie imi place, faptul ca esti atee iarasi e alegerea ta, dar iti sugerez sa mai studiezi chestiunea religiei, insa n-am sa zapovesc pe acest subiect, faci cum vrei. Infine te simti singura fiindca esti o fire introvertita, incearca sa socializezi mai mult si nu o sa mai fi asa depresiva, cautati cativa prieteni cu hobby comune, gen muzica, filme, etc. Si stai calma nu e grav sa mergi la psiholog doar o sa vorbeasca cu tine, si probabil o sa-ti spune fix acelasi lucru pe care ti l-am zis eu :p
Gaseste-ti o ocupatie si nu te gandi la probeleme.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

A da, incearca sa nu mai asculti black/death metal care promoveaza suicidul si drepressia, incearca sa mixezi genurile progrresiv, trash, heavy, si power care mi se pare absolut genial, cauta piese care sa aiba un mesaj mai pozitiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu pricep de ce unii oameni se taie O.o

| StefiChan8D a răspuns:

Nu inteleg de ce voi, adolescentii, va taiati. Ce probleme ai tu in viata? Daca te certi cu parintii ca nu te lasa sa faci ceva, te certi cu prietenii, daca ai note mici, etc NU trebuie sa te tai. Astea NU sunt problemele adevarate din viata. Vei da peste situatii mult mai grele decat lipsa prietenilor sau ca nu iti place cum arati. Cum vei reactiona atunci? Te vei da batuta si te voi omori? Nu, tu trebuie sa lupti. Te tai absolut degeaba, nu aveti motive sa fiti depresivi. Sunteti inca tineri, totul e usor, nu ai mari responsabilitati, si, gandeste-te ca in viata vei avea probleme mult mai nasoale.

Ca sfat sa nu mai fii asa, incearca sa asculti muzica mai vesela, calma, de exemplu, cauta pe youtube: relaxing dubstep, sau daca asculti nightcore, asculta ceva vesel. Aranjeaza-ti parul frumos, fa-ti impletituri interesante, imbraca-te bine, deseneaza. Invata pentru o nota buna si te va face fericita. Viata nu inseamna numai tristete.

| DanielaGroza a răspuns:

Ai o problema clara : cum sa te tai? Iti bati joc singura de corpul tau! Asculta-ti parintii si mergi la un psiholog, nu ai nimic de pierdut.

| Rts123123 a răspuns:

Scuze ca iti zic dar esti pur si simplu proasta happy. Si colegele mele se taiau si au realizat ca au fost proaste, asa ca poate o sa realizezi si tu happy.

| Pikachu175 a răspuns:

Te inteleg perfect. ^^ Daca vrei putem sa vorbim in privat. Uite id-ul meu de messenger:
Pika.chu17@yahoo.com laughing