| Blackkpanda66 a întrebat:

Hei!, ma simt foarte naspa in fiecare zi la scoala cand vad fetele, baieti toti care au prieteni sau Bff, ma simt super naspa sa i vad cum rad si vorbesc si se imbratiseaza si tot asa. Findca eu nu am avut parte de asa ceva niciodata. Am avut doua prietene pe care la consideram bff dar de fapt Bff erau numai ele iar eu eram doar colega lor de clasa. Toata clasa mea are 'cel/cea mai bun/a prieten/a' iar eu nu am pe nimeni. am prietene dar foarte putine si nu suntem asa apropiate adica tot colege de clasa atata tot. Cand am vacanta stau acasa toata vacanta in timp ce colegi ies afara si se distreaza. Vreau sa spun ca m-am saturat sa fiu mereu singura, si toti sa ma creada ciudata sau emo, nu sunt emo doar ca asa ma considera ei. nici prieteni virtuali nu am. Chiar nu stiu cu ce gresesc, sau ce e nenregula cu mine. Help pls! dati-mi un sfat sau nu stiu orice crying(

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey! Îmi pare rău că nu ai prieteni și că te simți singură. Crede-mă știu cum este. Eu am fost în situația ta odată. Nici eu nu ieșeam cu prietenii în vacanță. Stăteam acasă sau plecam undeva cu părinții. Acum, de când sunt la liceu, m-am schimbat. La începutul clasei a noua nimeni nu vorbea cu mine, iar unii băieți chiar își băteau joc de mine, inclusiv o fată. Dar, încet, încet am început să mă integrez plus că am cunoscut o colegă care avea foarte multe lucruri în comun cu mine și am devenit prietene. Acum eu îi spun tot și mă bucur că mă pot încrede în ea. Eu cred că tu o să-ți faci o prietenă sau chiar mai multe într-o bună zi. Tu trebuie să fii CONSECVENTĂ, trebuie să fi mereu fericită (sau măcar să încerci) și să te porți frumos cu toată lumea, pentru că doar așa o să-ți faci prieteni. Vorbește cu colegii tăi, când vorbesc despre ceva ce te interesează, intră și tu în subiect. Ai să vezi tu cum o să schimbe lucrurile. Nu are rost să te întristezi, fii mereu cu zâmbetul pe buze. Sper că te-am ajutat.happy

6 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Incearca cand te afli prin oras sa te bagi in seama cu cat mai multe fete, poate o sa te imprietenesti cu vreuna, succes

| RAY a răspuns:

Ca fata nu inteleg cum te poti plange de asta, e extrem de usor sa ai iubit

| WaterDrop a răspuns:

Paiiiiiiiiiiii, probabil nu gresesti cu nimic, sau gresesti? Incearca sa-ti gasesti persoane cu care sa poti purta o conversatie pentru inceput, persoane cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda si cu care sa petreci timp.Probabil ceva din comportamentul tau duce la asta. Foarte greu sa-ti spuna cineva unde gresesti si mai ales daca gresesti din moment ce nu te cunoaste, dar cu siguranta se va gasi cineva si pentru tine, doar sa nu renunti happy

| syd2 a răspuns:

Nu e neaparat sa te starui sa iti faci bff-uri, fiind e imposibil. Eu am 16 ani si am un singur prieten pe care-l consider cel mai bun, restul sunt formalitati.

| DarySiNimicMaiMult a răspuns:

Pai te muti la alta clasa, acolo o sa fi mai sociabila si sigur o sa-ti faci o prietena.Un bff se face greu, foarte greu, asa ca ai rabdare. Daca nu poti sa te muti la alta clasa, incearca sa te apropii de colegele tale cu care vorbesti.Macar putin.Si eu nu prea cred ca exista bff.Sunt prieteni doar la scoala, sa nu crezi ca daca sunt acum o sa fie si la 45 de ani! SI INCEARCA SA FI SOCIABILA!

| Moldavan a răspuns:

Stiu cum te simti asa am fost si eu mult timp, totul depinde de tine trebuie sa te schimbi sa fii plina de viata sa fii sociabila sa fii zambareata, fericita si atunci cand ai ganduri negative dale la o parte si gandeste-te la ceva pozitiv la ceva ce iti place tie, ceea ce simti asta atragi in viata ta, daca te simti mereu fericita plina de viata o sa atragi lucruri pozitive in viata ta daca ai numai ganduri negative lucruri negative o sa atragi in viata ta totul depinde de tine, iubeste viata.

Sper ca te-am ajutat.