| Ruxandra15 a întrebat:

Hei mai e putin si incepe scoala.Voi ce veti purta in prima zi? Nu stiu ce tricou sa aleg pentru niste blugi cu 2 nuante de albastru si niste pantofi cu platforma albastrii. Si ce machiaj sa port,vreau unul natural si ce coafura sa imi fac, nu vreau coc sau coada de cal.

5 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Scuze ca te intreb: tu esti preocupata de scoala sau de machiaj? De cele mai multe ori nu stiti cum sa veniti mai impodobite la scoala. Pe vremea in care eu eram in scoala puneam frumos batistuta pe pupitru si daca nu aveam unghiile curate, ne bateau de ne c.c.m pe noi. Asa ca voi, astia cu pretentii, mai usor feti frumosi. Puneti mana pe carte ca...

| ywar a răspuns:

Da-te cu creme si alte chestii si iti garantez ca la 35 de ani vei fi o epava! Si te inseli... am invatat de m-a luat dracu. Si apropos de inclinatii, cant intr-un cor dintr-o biserica si sunt bariton. Tu esti o pustoaica si nu ai minte! Am dublul varstei tale si inca ceva ani asa ca pune-ma la punct! Ce sa iti spun ai rezolvat-o! Sa iti fie rusine!

| anonim_4396 a răspuns (pentru ywar):

Mie sa imi fie rusine? Tie ar trebui pentru ca eu am comentat ceva si tu numai reprosuri imi zici. Poate ai uitat dar traim in Romania unde arta nu este vazuta deloc maiales cantatul la opera sau biserica. Ai invatat de ai rupt si ai ajuns cantaret la biserica? Asta nu o sa o cred vreodata, daca tot ai invatat atat de ce nu ai ajuns avocat, economist, medic, psiholog etc exact bariton? Hai ca ma faci sa rad. Ma rog nu am nevoie de astfel de raspunsuri asa ca te rog sa nu mai comentezi degeaba daca ai minte in cap daca nu comenteaza la luna.

| Futhakari a răspuns:

Nu trebuie sa te duci acolo intr-o imbracaminte si maghiaj de sai dai pe toti pe spate nu-i discoteca, du-te lejer e totusi prima zi de scoala for fi foarte multi oameni acolo, daca te vei maghia strident ati dai seama ce va iesi

| Ruxandra15 explică (pentru Futhakari):

Si eu ce am zis? Ca vreau un machiaj nude adica nuante de bej