Hey!
Imi pare bine sa vad ca mai face cineva exact ca mine.
Eu nu am prea multi prieteni...asa ca sarbatoresc impreuna cu cei mai buni 2 prieteni, atat. Dupa sarbatoresc separat cu rudele.
Cum sarbatoresc cu acei 2 prieteni? Pai eu sunt genul care prefera linistea.
In fine. Ce puteti sa faceti?
Sa mergeti la o pizza/ceva ce va place IDK, dupa mergeti la cinema sau tot asa intr-un loc care va place voua.
Eu de obicei dupa asta mergeam cu cel mai bun prieten acasa, ne jucam pe PC, vorbim *vorbim despre absolut orice, ne intelegem ca fratii*, ne distram in felul nostru, intelegi tu. Ne uitam la videoclipuri pe yt cateodata *ne plac cam aceleasi lucruri* Asta inteleg eu prin sarbatorit.
Unde sa o sarbatoresti pe cea cu prietena ta?
Pai depinde de fiecare in parte... poti sa mergi la un restaurant scump, la un restaurant normal, la o cofetarie, chiar si la unul dintre cunoscutele McDonalds, Springtime si KFC
Locul depinde in functie de preferintele fiecaruia
Distractie placuta si la multi ani!
Cu cea mai buna prietena poti iesi in oras sa mancati ceva, poate sa vedeti un film, la un suc si dupa ar fi dragut daca ai lua-o sa doarma la tine si sa faceti noapte alba, sa faceti mancare, sa va faceti parul, unghiile, poate sa va pregatiti pentru ieșirea cu ceilalți.
Buna pai ati putea sa mergeti in oras la un suc/o pizza/o prajitura ma rog ai inteles tu si dupa sa mergeti la o plimbare prin oras in locuri mai linistite, in natura Sa faceti cateva poze sa aveti amintiri, duceti-va la un film la cinema, la mall daca aveti
In primul rand voi stiti ce va place.
Dar, ca sa iti raspund cu o parere; iesiti intr-un loc frumos si faceti poze, ca ziua sa ramana intiparita.
ale0409 întreabă: