| MissKitty16 a întrebat:

Hei! Mi-a fost furata o pagina de facebook de aproape 14.000 de like-uri. As dori sa o recuperez, dar nu prea am sanse fiindca a trecut prin "3 maini": Cea care a furato, cea care a luat-o la o licitati si cea care i-a dato celei de acum. Cea actuala nu vrea sa isi dezvaluie identitatea. Nu pune admine, decat persoane pe care le cunoaste, nu vrea sa spuna pe wall. Am incercat cu vorba-buna, dupa cu amenintari, injuraturi, tot felul de tampenii... si nu am ajuns la nimic. Am rugat si alte persoane sa ma ajute la fel, fara nici un rezultat. Acum mai am doua variante: sa sparg contul unei managere (daca reusesc sa ii aflu contul) sau sa o iau de la 0. Ei bine, 0 la mine inseamna 5.800 de like. Acum urmeaza intrebarile:
1) Daca ar fi sa aflu contul unui manager, stie cineva un hack de conturi on-line, free si care sa mearga cu adevarat si sa nu necesite e-mail? Sau chiar care sa necesite e-mail, poate aflu.
2) Stie cineva un generator de like-uri din Romania cu like-uri active si reale, si sa nu trebuieasca sa dau like la alte chesti? Gen: Introduc link-ul paginii. Introduc tara. Introduc interval dde varsta. Introduc like dorite si sa imi arara like-urile?
Va rog sa raspundeti rapid, este o urgenta!
Dau funda celui mai bun raspuns!
P.S.: Nu imi spuneti ca nu este frumos sa spargi conturi, dar este prima si ultima data cand as faceo, pentru ca sunt innebunita.

2 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Nu poti sa spargi conturi, si in niciun caz nu o sa gasesti asa ceva pe TPU, sau pe orice alt site public.

| viobot a răspuns:

Am gasit site-ul asta, poat ete ajuta. http://parolafb.blogspot.ro