Pentru crestere si ca sa fie sanatos parul trebuie tuns, asa ca lasa-te pe mana cuiva priceput + ca daca te dai cel putin o data pe sapt cu uleiul de ricin cu vitamina A [ceri la farmacie chiar asa], il lasi ceva timp pe par si te speli bine, iti va creste si se va regenera super. Eu am avut aceeasi problema cu parul; nu voiam sub nici un chip sa-mi tund varfurile, desi erau mega arse , si intr-un final m-am dat batuta si m-am tuns si ce crezi? In doua saptamani e la loc . Si am testat si uleiul de ricin si chiar merge... E super . Succes !
Parul trebuie taiat la varfuri odata la 3 luni. Asa creste mai repede si mai frumos, si nu se mai vede ca e ars.Cu cat e mai netuns la capete, cu atat creste mai greu.Nu pierzi nimic daca il tai oleaca, un centimetru.Succes!
Ca sa iti creasca repede parul trebuie sa iti tai odata la 2-3luni varfurile dar sa nu la tai singura pentru ca este posibil sa strici ebolutia parului.
Te duci la farmacie si cumperi o sticla cu ulei de richin.Nu costs mai mult de 7-8 lei si te dai in fiecare seara in cap pe la radacini si ce ramane dai pe parul ramas. In doua zile creste si 1-2 cm. Funda?