Ohh doamne imi amintec cand mi-a venit mie prima data. am sunat-o pe mama la serviciu plangand si ii spuneam printre lacrimi si hohte ca am crescut ) mama a inceput sa rada si mi-a spus exact ce sa fac prin teelfon. si nici eu nu eram foarte apropiata de-a mea. prea multe detalii nu i-amm cerut dar ma bombarda ea cu informatii. nu e cine stie ce os a vezi, dupa ce ii spui trece imediat rusineasi daca nu iti spune mare lucru intereseaza-te singura, pe noifetele afli cam tot ce trebuie dar ar trebui mai intai sa ii spui mamei. e o chestie normala si probabil mama ta o sa inceapa sa rada de panica ta. mama a inceput sa faca misto de mine )) o sa vezi ca nu e asa greu, ia aer in piept si spune-i si o sa vezi ca in 2 secunde o sa te simti eliberata ca i-ai spus. vobresc serios. probabil os a te ia in brate sau ceva de genu, din cate stiu eu cam asa fac toate mamele. si cu siguranta o sa iti spuna ea tot ce trebuie sa stii. si intreab-o pe moment daca ai vreo intrebare pe un ton amuzat ca sa iti raspuna si mama ta la fel si ca sa te simti si tu si ea confortabil. nici pentru ea nu e tocmai usor sa stii ) probabil te considera inca micuta. incearca sa pari si cand ii spui amuzata de situatie ca sa nu fie o atmosfera tensionata. hai, spune-i acum si ia-o in brate.
Am facut'o deja! M'a mangaiat si a dat'o din ras in plans de bucurie...)
Veziiii? ti-am zis )) si u tot de bucurie am inceput sa plang. mi-amd at seama ca am o amma minunata.
Bineinteles... Cred ca si mama ta ca si a mea are partea ei rea!)) de mama! dar cu toate astea...le iubim!
Nu este vina ta! Mama ta este din lumea a 3a, avea obligaţia să te pună-n temă despre aşa ceva cu mult timp înainte.
E mama ta nu ar trebui sa-ti fie rusine sa vorbessti cu ea mai ales de etapa asta din viata ta, vorbeste cu ea pentru ca iti va da sfaturi
Draga mea, este vina ei nu a ta.
dar fii tu mai inteleapta si deschide subiectul asta. Am vazut ca ai mai multe false ingrijorari ( din alte intrebari) si mama te-ar fi putut linisti.
O chemi deoparte si ii spui pur si simplu ce s-a intimplat si ii ceri sfaturi. De igiena, de debit, de durata etc.
Poate asa o sa deschizi o usa noua de comunicare mai apropiata cu mama si pentru alte subiecte.
Mama mea incearca sa vorbesca cu mine Despre asta si Vorbeste cu mine de mica... dar eu nu sunt genul caruia sa ii placa sa die luata la intrebari de genu... am o mama excelenta si na bucur ca o am! Problema este ca eu de mica sunt foarte rusinoasa de oricine in afara de prietenii mei foarte buni in care pot avea incredere! Ms de raspuns!:*
Ti-s mai aproape prietenele pentru ca mama e o persoana draguta dar nu te face sa te simti bine discutand orice cu ea. Asa era si mama mea. Eu am vrut sa fiu altel si fata mea imi spune tot ( sau cam tot ce trebuie sa stiu ); si ma bucur ca am ajuns asa cu ea. Bine ca ai trecut hopul acum
Si mama mea stie tot ce fac. Chiar si prostiile pe care le fac prefer sa i le spun, Chiar daca voi primi rasplata o mustrare!
Buna,nu ar trebui sa-ti fie rusine de mama ta! C.m este o problema fiziologica a femeilor, deci este ceva normal si nu ai de ce sa te rusinezi, cand esti doar cu mama ta, spune-i!
Fireste, nu e perfecta. si nu e nici macar pe aproape dar cred ca la fel ca orice mama face intotdeauna tot posibilul sa imi fie bine. si o sa vezi ca dupa ce mai vorbiti o sa vezi ca aveti chiar multe in comun. asa am facut eu cu mama.doar de vreo doi ani suntem asa prietene mai bune. o sa vezi ce frumos e daca vorbiti. de exemplu acum un an m-a invatat cum sa flirtez cu baietii. si acum3 saptamani m-a intrebat daca am si eu vreun prieten si i-am spus sincer ca am avut cativa si s-a intrebat daca ma sarutam cu ei si i-am spus ca da. si atunci m-a intrebat daca stiu sa saut pentru ca nu ar vrea sa se faca fetita ei de ras( am ramas soc! ))) si i-am spus ca eu cred ca stiu ( mentionez ca la iceput mi s-a parut foarte jenant. si aiurea rau dar mama e chiar funny) dar a inceput sa imi dea sfaturi si sa ma invete "miscarea" a fost minunata. apoi am inceput sa ne masuram limbile cu rigla ( inca nu stiu de ce faceam asta, cred ca doar de amuzament) dar ideea e ca a fost minunata si am ras pana ne dureau burtile. o sa vezi ca daca vorbesti cu ea ( orice nimic) o sa vezi ca e o mama mai cool decat credeai. o sa vezi esti la inceput, abia de aum incepe distractia )))
Pot sa te intreb Cati ani ai? si mama ta? Eu am 12
Si mama mea 37.
Eu am aproape 16 ani, implinesc in cateva zile si mama 45 dar uneori ( de multe ori! ) )se poarta ca o adolescenta. de exemplu tine un jurmal si merge cu prietenele ei in club )
ti-ai cumparat deja primul sutien? la mine a fost foarte amuzant. orice probam mama " nu in sutienul asta zici ca ai avea doi morcovi in mijlocul pieptului " ) in toate sutienele pentru mama sanii mei puteau fi comparati cu cate o leguma )) dar pana la urma mi le-a luat aproape pe toate adica vreo 5 )) si din cand in cand prin casa " aa. iar porti sutienul morcov?" " vezi ca ti-am pus sutienul ardei la spalat" ))))) si uneori vorbim in coduri ca sa nu inteleaga tata ce spunem hihiii
Bibi134 întreabă: