Am si eu MP4 si CD-ul ala nu-ti foloseste la nimic ! Ca sa-ti pui muzica pe el de pe PC trebuie sa-l conectezi cu cablul acela pe care scrie USB si sa faci melodiile intr-ul folder pe care sa-l numest pur si simplu MP4 poti pune si melodie cu melodie dar e mai greu ! Dupa ce le-ai mutat in fisierul lui, trebuie sa le salvezi si aici vine partea grea...depinde de ce model este, deoarece de exemplu la mine apare pe MP4 o casuti si-mi zice daca vreau sa import folderul...la altii (de exemplu o prietena) trebuie sa le apara pe calculator o autorizatie, ca un fel de avertisment la care da ok (nu poate scoate melodiile apoi - la asta se refera avertismentul) si gata! Acum nu stiu ce model ai, sper ca te-am ajutat! Fundita?
Nu trebuie un program ci trebuie un cablu (trebuie cumparat)care sa se conecteze la notebook si apoi te conectezi la mp4 cu cablu sau la un prieten cu calculator
Problema e alta. Tu trebuie sa ne spui ce scrie pe CD-ul ala micut sau ce fel de Mp4 ai.
Hei daca atunci cand bagi cablul de date nu il detecteaza incearca cu un alt cablu de date
asa a fost si la mine nu st bune cablurile de date de la ei
stiu asta ca si eu am netbook
Twister09 întreabă: