| MorenytaShuttUp a întrebat:

Hei. Mi-am pierdut cea mai buna prietena din cauza iubitului meu. Ce ma fac? sad

Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Îți continui viața. Nu se termină totul când pierzi un prieten.

4 răspunsuri:
| lovegirl15 a răspuns:

Daca iti era prietena, era alaturi de tine, indiferent daca ai sau nu iubit.
Acum, eu nu stiu daca a existat vreun eveniment sau ceva care sa o supere, insa daca te-a lasat doar pentru ca ti-ai gasit un prieten, atunci clar nu iti este prietena.
Gandeste-te ce a suparat-o mai exact. Poate s-a simtit ignorata sau poate a simtit ca nu ii mai acorzi atat de multa atentie ca inainte. Poate e geloasa.
Cel mai bine e sa discutati amandoua deschis, sa va spuneti ce aveti pe suflet. Daca tu consideri ca nu i-ai gresit cu nimic, nu ai de ce sa te simti vinovata.
Insa mergi si vorbeste cu ea. Calca-ti pe mandrie si nu astepta sa te caute ea. Intreab-o daca a suparat-o ceva. Doar vorbind puteti sa aflati care e cauza problemei. In acelasi timp, spune-i si tu ce ai pe suflet, ca iti e dor de ea si ca iti doresti sa fiti in continuare prietene.
Si cel mai important: nu iti ignora nicioada celelalte prietene in detrimentul iubitului. Incearca sa impaci ambele parti ca sa fie totul bine.
Bafta si sper sa va impacati!

| RAY a răspuns:

Explicate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omul nu le poate avea pe toate, si mai ales in acelasi timp.
Daca prietena ta nu accepta situatia atunci drumurile voastre se despart, asta e.

| horansgang a răspuns:

Pai zi si tu prima data cum s-a intamplat, de ce s-a suparat asa rau fata de nu mai vorbeste cu tine!