Off, chiar ca e o situatie complicata. De ce nu ii spui prietenului tau ca te deranjeaza faptul ca prietena ta vorbeste cu el Sa-i spui sa nu-i mai raspunda la telefon. Spune-i lui ce simti si vezi reactia lui. Daca te iubeste cu adevarat, te va ajuta sa ''scapati'' de prietena ta. Adica sa nu-l mai sun, sa nu-l mai iubeasca. Saaaau, de ce nu cauti un tip dragut care sa i-l prezinti ei? Si poate se indragosteste de el si il lasa pe prietenul tau. Inteleg ca esti cam geloasa ca se da la prietenul tau, stiu, nici mie nu mi-ar placea
Eu cred ca daca face acest lucru nu-ti e prietena. Eu zic sa-i spui verde in fata chiar daca e nevoie sa va certati e mai bine asa decat sa ai o prietena care e in stare sa-ti fure iubitul :* Sper ca te-am ajutat.
Eu zic sa ii zici exact ceea ce simti, iar daca ea chiar iti este cea mai buna prietena asa cum o consideri sigur te va intelege si probabil chiar iti va cere scuze, un prieten adevarat nu il vei pierde niciodata pentru ca v-ati acceptat reciproc si cu defecte si cu lucruri bune bafta!
Andrei67y5 întreabă: