Salutare! Pai una ar fi ca am cazut de pe scaun acesta fiind rezemat si mi-a cazut cafeaua pe piept, si desi au ras colegii de mine, m-au ajutat sa ma si ridic si sa ma sterg, noroc ca am avut tricou de schimb ca am avut sport.Sau inca una, am intrebat un coleg"ce faci?"si el a inteles "se aud vaci?".O colega de a mea venise cu un fel de turban(e romanca) arata mai mult ca un prosop de baie si noi am editat poza si am pus un halat pe ea si am pus poza pe grupul clasei pe Facebook cu denumirea"halatul, cat e halatul?" Nu mi s-au intamplat toate mie dar sunt amuzante.
Deci se alergau doi tipi, unul de 1 85 si unul de 1 70 si dintr-o data aluneca unul pe burta si cade pe banca si o rupe . Veneam de la tabla si colegu de langa a tras scaunul, eu nu eram atenta si am ajuns sub banca -_- ) eram asa nedumerita, nu stiam ce se intamplase. Altadata colegele mele au colorat un tampon si s-au jucat cu el si au speriat baietii ca cica e sange in el. Tipau toti baietii din clasa. 2 fete salutau colegii mai mari pe hol gen in indiana si isi lipeau palmele si se inchinau la ei si trece un profesor pe langa, ele il saluta asa fara sa si dea seama cine e, si ii cade catalogul (. Odata un coleg cere un pix, din celalt capat al clasei ii arunca cineva unul, l-a aruncat atat de tare incat a iesit pe geam ). In baia fetelor e ceva din lemn in forma de cruce si au iesut nebunele cu aia pe hol si au cantat aleluia. Merge o tipa fitoasa pe hol, se stramba la noi, aluneca si cade in fund )), s-a facut rosie rau si a continuat sa mearga. Alerga un copil pe hol si vine in clasa direct pe usa, ea fiind inchisa, a cazut cu tot cu usa. Colegii baiatului pe care il placeam isi faceau "3 capitale" si el fugea de ei si l au inchis la noi in clasa si se uita imprejur speriat si vine diriga si ramane socata, 'dar tu ce cauti aici? Pleaca! ', s-a speriat si a inceput sa fuga =]]]. Eram la o ora si o fata statea pe tlf in ora cu colega de banca si zice profa: ce faceti voi acolo? Raspunde una ii dadeam mancare colegei mele. Rade profa isteric si spune vrei sa o mai ingrasi? Face un profesor o gluma la care rade toata clasa si prostu clasei se uita nestiind ce se intampla, ii striga profu numele si cade de pe scaun ). Sper ca te-am facut sa razi.
ofataoarecare123 întreabă: