Hei,oameni sunt pete tot, de-asta e bine sa iesi.Fie singura sau cu cineva dar sa fi deschisa pentru persoane noi, sa ai curajul sa iti exprimi setimentele si tot ce crezi.Ideea e,ca nu ai nevoie de cineva mereu.Vor fi perioade in viata in care tot singura vei fi, toti avem perioadele astea. Daca te deranjeaza colegii tai, fi cu nasul mai sus decat ei si o sa vezi ca vor inceta sa se poarte urat daca stii sa pui piciorul in prag.Ce incerc sa spun este c a trebuie sa fi mai dura si nu timida, sa bagi alti oameni in seama daca cei de pana acum nu vor nimic, niciun fel de prietenie.Sunt miii de oameni in tara, sa nu mai vorbim de lume.Ai sansa sa cunosti oameni.Ce te retine? Nimic! Nu toti sunt ca si colegii tai, asa ca fa-ti curaj si mergi in parc observa pre exemplu copii care se joaca cu mingia, mergi si intreaba :pot sa joc si eu? Daca vor spune nu...ASTA E! MERGI ALTUNDEVA. Oamenii vor veni si vor pleca important e cine accepta sa stea si pe cine alegi tu.
Si eu vreau .
Deci acum vorbind serios, de ce plangi? Pentru ca nu ai prietene?
Ru am prieteni cu care ies in oras, dar nu sunt prieteni adevarati. Cu greu se gaseste asa ceva.
Prieteni cu nasul pe sus? Cat de cunoscut imi suna asta. Ar trebui sa te bucuri ca nu ai prieteni ca ei. Gandeste-te ca ei nu merita sa aiba o prietena sincera ca tine. E clar ca, colectivul din care faci parte nu e cel mai bun.
Cel mai important lucri e sa nu te schimbi tu pentru ei, ca nu merita.
Nu prea vad ce prieteni poti sa iti faci tu din anturajul ala.
Dar sunt sigur ca o sa gasesti pe cineva. Si cand o sa se intample, persoana respectiva o sa fie foarte norocoasa ca te are ca prietena.
Mereu cand intreb eu ceva., si caut ceva, mi se spune sa astept si sigur o sa primesc. Eu iti spun tie tot la fel. Asteapta si o sa ai parte de prieteni de treaba.
Sper ca te-am ajutat. Iti urez multa bafta. Cya
Hei! Nu trebuie sa plangi pentru asa ceva.In legătura ca nu ai cu cine sa iesi încearcă sa vorbești cu mai multi prieteni/prietene, poate ai o verisoara ceva, găsește subiecte comune cu ei.In orice clasa sunt colege(in general) care sunt cu "nasul pe sus", dar nu le baga in seama.
Te pup ai grija!