| Awam9abla a întrebat:

Hei! Nu gasesc o explicatie pentru un fapt. Sunt o fata care nu prea a iesit in lume, parintii mereu m-au rasfatat si protejat de toate greutatile si eu am petrecut mai tot timpul de pana acum invatand, nu prea m-am distrat si nu prea am iesit din casa, nu am avut de-a face cu baieti cum vad ca se intampla să devină o mare preocupare pentru multe fete. Mi-am format o minte si personalitate foarte critice, judec oamenii pentru fiecare gest relativ obscen (judec = nu le zic ca sunt nu stiu cum, ci doar eu imi creez o parere mai putin placuta despre ei prin lucrurile pe care le fac, e o judecata mai mult interioara, dar uneori si exterioara), nu suport cand vad ca vor sa copieze, sa barfeasca, sa minta, urasc nedreptatea si ma enerveaza si dezgusta la maxim! foarte putini oameni sunt corecti, simpli si linistiti, care sa stie ca trebuie sa merite pentru a primi ceva, ca trebuie sa fie corecti in primul rand fata de ei. Ok...sunt o fata frumoasa si multi baieti m-au cam abordat, dar nu prea le-a iesit pentru ca eu am asteptari mari si nu am chef sa imi stric media de 10 pentru unul dintre ei, dar aveam nevoie de atentia lor, asa ca le-am dat sperante si au ajuns sa ma placa mult. Problema mea este una: sunt un om cu atat de multe idei, interesant, cu judecata si pasiuni, care starneste interes, asta mereu prin mesaje, cand vine vorba de socializat prin mesaje, vorbesc intruna si gandesc totul perfect. Dar in unele zile parca nu am conexiune cu creierul si ma simt ca o proasta, nu inteleg ce spun cei din jur si ma domina o oboseala teribila parca, mai ales la nivel psihic, dar asta cand sunt cu oameni si nu stiu ce sa fac atunci...in zilele alea prin mesaje sunt la fel de geniu, daca am o lucrare sunt la fel, informatia din capul meu e neschimbata, insa parca gura mea nu e conectata la creier ca sa pot spune tot ce gandesc. E ciudat ca in zilele de scoala cand am un test si in seara de dinainte invat mult si pana tarziu, in acele zile, desi dorm putin, dar invat inainte de asta fffoarte mult, am mintea activata inca si sunt cel mai tare om. De ce sunt asa? nu ma inteleg, dar faza e ca depinde si de persoana si cat de confortabil imi e cu ea. De ce sunt asa? Si de ce sunt mereu atat de iritata de comportamentul celor din jur si innebunesc aproape cand vad ceva nedrept fata de un om, de mine sau orice altcvea? Sigur ca astept doar niste pareri.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mama ce om scarbos esti. laughing) Ma mir ca te abordeaza cineva cu atitudinea asta gretos de aroganta

| Violleta2022 a răspuns:

Spui ca nu-ti plac oamenii incorecti, dar te comporti la fel de incorect, fara sa realizezi asta. Uite doar 1 singur exemplu, care te pune pe acceasi linie cu ei: spui ca ai dat sperante baietilor care te plac, desii nu esti interesata sa iesi cu ei, sau sa ai relatii cu ei. In cazul asta, cu ce esti tu mai buna ca altele, care isi bat joc de baieti, jucandu-se cu ei in felul asta?
Ei bine, asta nu te face o persoana perfecta, placuta sau inteligenta, ci doar un pic rautacioasa si aroganta.
Daca vrei sa nu pierzi in viata, ar trebui sa-ti corectezi comportamentul fata de oameni si daca ai asteptari mari din partea lor, ar trebui in primul rand, ca tu sa-ti schimbi comportamnetul fata de ei si sa renunti la aroganta si infumurare, ca nu-i cazul, mai ales cand pretinzi ca esti inteligenta.
Ai adunat prea multa frustrare si nemultumire pentru un copil care se pretinde a fii bun, frumos si inteligent! Asta ar trebui sa-ti spuna ca nu esti tocmai perfecta... ci dimpotriva!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Te supraapeciezi exagera de mult, dar... poate sa-ti treaca.